DaFU formand Thorbjørn Ovedal har svaret på 20 spørgsmål jeg har stillet ham, her følger de seneste 5 spørgsmål.

 

#16 DaFU tabe mange penge på at være værter ved VM for damer i 2007, er der tanker om at Danmark igen skal søge om et VM?
Nej ikke p.t.

 

#17 De danske herrer skal for første gang ikke med til et VM, da de missede kvalifikation, hvad tænker du om dette?
Jeg tænker først og fremmest at det er ærgerligt. Når det er sagt, så tror jeg også at det kan fungere som et wake up call. Danmark er p.t. blevet overhalet af nationer, som vi normalt ser os selv som bedre end. Fordi disse nationer har formået at udvikle sig på alle niveauer. Det er derfor det er vigtigt for dansk floorball, at vi samler de bedste i én liga med færre hold og deraf følgende højere niveau, samtidigt med at vi udvikler os i bredden.

 

#18 Jeg har tidligere skrevet om at DaFU skulle have et kick off, hvor alle udvalg og ansatte mødes til en fælles arbejdsdag, er der tanker om dette?
Det kunne bestemt være interessant. Generelt mener jeg at det er vigtigt at bestyrelse, administration og udvalg sætter fælles mål og holder hinanden op på disse.

 

https://steenhouman.wordpress.com/2011/12/30/ny-formand-pa-vej-i-dansk-floorball/

 

#19 Hvad er det vigtigste der skal ske som du ser det, floorball har siden 2002 haft 7 formænd, hvordan kommer der ro på ledelsesfronten?
Jeg synes der er helt roligt. Så det spørgsmål er der sikkert mange, heriblandt dig Steen, som er meget bedre til at besvare end jeg er 😉

 

#20 Ordet er frit?
Nu, hvor vi står på kanten af en ny sæson, vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig god og spændende sæson 2012/13.

 

Del 1
Del 2
Del 3