DaFU’s nye formand, energiske Thorbjørn Ovedal har sagt ja til at svare på en række spørgsmål. Her følger anden del…Missede du første del kan du finde hans svar her.

#6 DaFU måtte optage lån på 900.000 hos DIF da økonomien kuldsejlede for blot 3 år siden, hvordan ser det ud med gælden, hvor meget skylder vi DIF og hvornår er gælden ude af verden?

Det går bestemt den rigtige vej.

#7 Hvordan vil du sikre at DaFU ikke ender i sådan en situation igen?

Jeg kender ikke de nøjagtige omstændigheder omkring lånet, da jeg ikke var i sporten på det tidspunkt, så jeg ser mig ikke umiddelbart i stand til at svare på spørgsmålet.

#8 Tilbage i 2003 skrev jeg at vi 2010 skulle være 10.000 floorballspillere, vi er lige lidt over 6.000, hvilket år tror du vi runder de 10.000?

Jeg tror at vi har rundet 10.000 inden 2025, men jeg vil ikke ligge hovedet på blokken og komme med et årstal.

#9 Meget af bestyrelsesarbejdet i DaFU har været brandslukning og til tider personfnidder, hvad er dine tanker om at komme mere ind på en sti, hvor bestyrelsen giver langt mere magt til administrationen, så det ikke er politikere der sagsbehandler og hvor bestyrelsen kan tænke mere langsigtet?

Det er i virkeligheden meget enkelt. Bestyrelsens opgave er politisk arbejde, og de er derfor bestyrelsen som udstikker forbindets retningslinjer og administrationen står for den udførende del.

#10 Jeg har tidligere skrevet et indlæg om nekrlolog over en formand, for på et eller andet går du af, hvad vil du gerne være kendt for til den tid?

Jeg vil ikke være kendt for noget personligt, men jeg har et håb om at vi gennem bestyrelsesarbejdet kan komme ideen om DaFU som et lukket forum til livs. DaFU er til for klubberne og for at varetage disses interesser.

https://steenhouman.wordpress.com/2012/05/09/nekrolog-over-en-formand/