Dansk bordtennis lacerede for en del år siden konceptet pointstævner.

Du tager ud og og spiller et stævne og får en 5-7 kampe, mod spillere på cirka dit niveau. Det som er godt set i turneringen er at du score point afhængig af din placering, dvs du møder op til stævnet, og så ser man hvem der er kommet og så dannes der puljer, og her møder du dem som du cirka er på niveau med.

Dermed får du lige kampe og alle får spillet en god håndfuld kampe.

At dette breddetiltag er ret vigtigt for at få udbredt sporten og gjort drenge og piger interesserede er indlysende, og det kan kun opfordres til at flere lader deres nye spillere komme ud og spille.

For det er på den måde at sporten fanger nye talenter ind…

DM finalen i herresingle 2015 stod mellem Jonathan Groth og Kasper Sternberg…

Men prøv at se her, de to herrer startede deres ‘karriere’ i pointstævner. Ser man på hvem der blev nr.1 og nr.5 i B-rækken, ja så var det to spillere der senere snuppede DM medaljer i ungdom af fineste karat.

bordtennis 2001 bordtennis 2002