Danmark og Letland ligger a point, men Letland med et mål bedre. Danmark-Finland og Tjekkiet-Letland hedder de to sidste kampe, og Danmark skal sørge for at Letland taber med et mål mere end Danmark, så slutter Danmark som en historisk nummer 3!

Så kommer det til at stå på en meget defensiv indstilling fra Danmark? Eller går Danmark efter at stå defensivt men med bolden til at køre bag det danske mål, ganske som Danmark gjorde i 3.periode under herre VM i 2000 i Norge, hvor Danmark med uafgjort mod just Norge gik i en semi. Så det meste af sidste periode var med to backer der kørte bolden frem og tilbage mellem sig bag det danske mål.

Nu er finnerne her for at vinde VM, måske sparer de lidt kræfter inden en VM semifinale, det kan vær een dansk fordel!

Spændene bliver det. På IFFs app kan man se hvordan der er stemt om hvem der vinder blandt brugerne. Da Finland mødte Letland (vandt 11-1), var det med 98-2 i finsk favør, og mod Danmark bliver det nok det samme.