Valg til IFF central Board skete i dag under WFC 2012, en god ven af dansk floorball blev valgt ind, i form af canadiske Johanna Kytola Mikkola, som faktisk var med på det canadiske damelandshold tilbage i 2007 da Danmark arrangerede dame VM i Frederikshavn.

IFF har en mission om at komme på det olympiske program, og et af rådene fra IOC er at sprede floorball ud i verden.  Central Board har nu både Europa, Australien og Canada. Så ingen tvivl om at der er basis for udvikling, hvilket bliver et nøgleområde for IFF.

IFF formand Tomas Eriksson udtalte at han så de næste 4-8 år som værende afgørende, for chancen for at komme på det olympiske program.

4 nye lande blev valgt ind i IFF nemlig Hviderusland, Israel, Filippinerne og Ukraine.

Dermed er 39 lande ordinære medlemmer og 16 provisoriske medlemmer