Schweiz tabte i overtiden på hjemmebanen ved floorball VM efter en meget velspillet kamp. 3-1 førte Schweiz efter fremragende mål, men endte med at tage 3-4. De regerende finske verdensmestre løftede spillet i 3.periode og satte Schweiz under massivt tryk., 15-2 sagde skudstatistikken i 3.periode efter de 2 første perioder førte Schweiz den statistik med 11-8.

Det blev intet med den VM finale Schweiz havde drømt om. Schweiz havde hentet finske Petteri Nykky ind som cheftræner, han havde just ført Finland til VM guld de seneste 2 gange, men det lykkedes ikke for Schweiz at komme til tops denne gang.

Finland viste deres klasse ved at spille med alle 4 angrebskæder, ikke noget med at toppe holdet!

Over 7000 tilskuere så kampen.

Tyskland var i den anden semi fuldstændig chanceløse mod Sverige, omend der i skrivende stund mangler en periode, så er tyskerne nede 0-9 og spillet er vel 80-20 på den tyske halvdel.

8 gange har der været en VM finale i floorball, 6 af gangene har finalen heddet Sverige-Finland