På DBTU’s hjemmeside kan man læse et rigtig godt indlæg fra Ida Hvid der har været i Kina i lidt over 3 måneder at træne. Hendes refleksioner er ganske interessante og lærerrige, og kan anbefales at læse, hvis man har tanker om at tage derud!

Ligeså ligger der et link til hendes opgave hun tidligere har lavet om kring talentudvikling i bordtennis. Godt skrevet med gode pointer, kan igen kun anbefale at læse denne. Så kunne jeg håbe at Ida Hvid havde lyst at indgår i DBTU arbejde specielt omkring pigerne, her har hun noget at byde på, trods hendes unge alder!

Jeg kan selv en lille historie, en spiller jeg kender var derude med juniorlandsholdet tilbage for 20 år siden. På 5 uger tabte han 8 kg, de spiste kun ris, morgen, middag og aften! De trænede med nogle af de bedste spillere i Kina, men bordene og hallen var elendig, således var der et toilet i hallen, det var for enden af træningshallen, og uden dør, så sad man derinde, kunne alle på bordene kigge ind til dig, og omvendt…På den front er der sket lidt…