Godt nok har han stoppet karrieren på isen, og kampen var en charityfloorballkamp. Men mon ikke han også har spillet lidt floorball ud over ishockey i sin ungdom. Kampen er med icebreakers, som er holdet der står for charity. Han har lavet det sammen med sin barndomsven fra Örnsköldvik, som han spillede ishockey med i MODO.

I det meste af sin karriere spillede han med nummer 21, og i youtubevideoen, har han også dette nummer, og lurer frem til bageste stolpe og scorer.

Det var nu ikke som målscorer han var mest kendt, det var assisterne der skabte hans ry. 708 NHL kampe gav 249 mål og 636 assist.

Han er et produkt af MODOs talentsystem, som faktisk var et af de første indlæg på denne blog, men har du ikke gættet spilleren endnu, som var kendt for sit overblik og playmakerrolle, så kan du se med her