I denne uge, blev den nye danske landstræner for damerne præsenteret i form af dygtige Søren Frederiksen. Ham har jeg også spurgt om hvilke tanker han har gjort sig, for at klubberne og DaFU kan få flere piger i gang i sporten. Du kan se hans overvejelser her nedenfor:

Jeg tror på at åbenthus i klubberne og det at komme ud på skoler, seminarier og SFO/DUS ordninger vil gøre at vi kan vise vores sport frem.
jeg kan huske en gang på seminariet i Hjørring hvor jeg skulle præsentere floorball for nogle pædagog studerende, her startede jeg, med kort at fortælle om hvordan man holder på staven og hvordan man passer bolden og til sidst det at skyde, samlede tog det måske 30 min. af de to timer der var sat af til floorball, derefter gik vi igang med at spille små korte kampe, fik de en helt anden fornemmelse af sporten, da de fik lidt øvelser at koble det hele sammen med inden vi startede.