Kasper Sindt som er Rødovres træner, runder af med det sidste oplæg omkring DM finalerne. Så læs mere og hør hvad han mener. 

Hvorfor er det dit hold der er i finalen?
Fordi vi kender hinanden rigtig godt –  vores styrker og vores svagheder – men også fordi vi har en sindssyg moral.

Hvordan har sæsonen været for Jer?
Indtil semifinalen uden de store bump på vejen. Undervejs formulerede vi en delmålsætning om at gå ubesejret gennem grundspillet, hvilket vi også endte med at gøre. Men objektivt set kunne det nok have været sundt med en anelse mere modstand. Håber ikke jeg fornærmer nogen.

Hvordan var Jeres kvartfinale
Overbevisende på måltavlen men væsentlig mere tæt på banen. Boldbesiddelsen var vel næsten 50/50, men vi har lige lidt flere strenge at spille på i begge ender af banen. Jeg har stor respekt for Team Århus som klub og hold, og jeg følte lidt med dem efter den sidste kvartfinale, der endte 8-0. Men de er en magtfaktor i dansk floorball, og de kommer stærkt tilbage – allerede i næste sæson.

Hvordan var Jeres semifinale
Dejlig tæt:-) Jeg tror, at det var sundt for os at blive presset så hårdt op til finalen. Sejrsvanen havde nok også sat sig lidt rigeligt i systemet, så det var et dejligt realitetscheck. Men en fantastisk serie mod et godt hold og en sympatisk træner.

Hvor ser du forskellene mellem øst og vest hold
Jeg kender ikke meget til den daglige tilgang til sporten i vest – så jeg vil ikke spekulere i forskelle. Vi tager udgangspunkt i os selv og suger naturligvis så meget information til os som muligt. Jeg kan konstatere, at der var 3 vesthold i semi, men det kunne vist ligeså godt have været 2-2.

 Hvordan har Jeres forberedelse været til finalen i løbet af ugen
Dejlig rolig som altid – vi ændrer ikke de store ting. Vi har trænet, restitueret og snakket lidt bagud og en masse fremad. Et par af spillerne har fået behandling, og vi er klar til at tage af sted lørdag.  

Hvilke tre spillere hos modstanderne vil du gerne knytte en kommentar om
Kender dem ikke så godt – så desværre ikke det store herfra.

Hvilke 3 spillere på dit hold er gået mest frem denne sæson og hvorfor
Jeg vil nævne 4. Det unge trekløver: Jannick Dalkvist, Mikkel Gottfredsen og Andreas Kleczewski. Mikkel har allerede spillet sig fast på holdet. De andre 2 er så tæt på som man kan være (Jannick har allerede gjort bemærkelsesværdige indhop i både kvart- og semifinalen) – dog mangler vi stadig lidt på fysikken. Fælles for dem alle er, at de kommer fra den nye skole af floorballspillere, som har både den tekniske, taktiske og spillemæssige forståelse på plads – samtidig med at de har den sunde ydmyghed, som sikrer en kontinuerlig udvikling. Dem kan floorballdanmark godt holde et godt øje med.

Og så Emil Kristensen som virkelig har taget et par seriøse skridt i denne sæson og som har etableret sig som fast center på vores ligahold. Han har udviklet sin teknik, placeringsevne og så er hans defensive arbejde uvurderligt.

Skal finalen være som bedst af 1 kamp, eller bedst af 3/5 kampe
Altid 1 kamp. Der er ingen tvivl om, at 1 kamp passer vores hold bedst. Jeg mener dog også, at der er andre grunde til at holde fast i 1 kamp. Det er naivt at tro, at man kan holde tilskuerinteressen høj nok gennem 5 kampe.  Lad os nu spille den ene kamp, som bliver en festdag med + 1000 tilskuere. TV-produktet bliver også bedre med 1 kamp – det er den ultimative afgørelse og sidst men ikke mindst, så er det altså lettere for andre medier (også lokalmedier) at afsætte en eftermiddag i eksempelvis Århus. Vi skal passe på, at vi ikke får storhedsvanvid – det er jeg bange for kan knække nakken på vores sport. Der er også en grund til at vores naboland hælder til at afgøre deres mesterskab i 1 kamp.