Hvem Vinder DM finalerne i floorball?

De 4 holds trænere til herre- og damefinalen, har bidraget med at komme med deres tanker omkring hvorfor det er dem der er i DM finalen. Inden selve slutspillet startede tippede jeg hvordan jeg forudså det ville ende, jeg havde trods alt 3 af 4 hold rigtige til finalerne, men må sande at andre (Bech Jessen) har været skarpere end mig.

Men dengang lancerede jeg også en lille afstemning om hvem der ville vinde DM for herrer og damer…så trykker du på view results, kan du se hvad der er stemt, og du kan da også nå at placere dit bud endnu.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s