Danmark missede VM for første gang nogensinde! På sidstedagen var der to ting der skulle lykkedes for danskerne. En sejr på 12 mål mod Frankring, samt at Polen skulle slå Ungarn. Allerede den første del missede, da Danmark vandt med 1 mål for lidt! Så betød det mindre at Ungarn overraskende spillede uafgjort mod Polen og snuppede den sidste europæiske plads!

Fra de 3 europæiske kvaler var det interessant at bemærke at Slovakiet stadig er i voldsom fremgang. Men også at Serbien og Ungarn er i fremgang. Generelt kan det siges at det europæiske bundniveau er løftet ganske godt. Der er ikke så mange nemme WO kampe som tidligere.

Svensk forstærkning
Debatten om det danske landshold vil nu blusse op, og spørgsmålet om at hente svensk forstærkning ligger lige for. Det er noget en del andre nationer har gjort, og Danmark tidligere har gjort.

Men hvad vil en svensk forstærkning betyde?

–          Vi ville nok kunne rykke lidt højere op

Hvad vil det så betyde?

–          Flere spillere der begynder til Danmark, næppe det er der intet belæg for!
–          Flere økonomiske midler til Danmark via DIF, Team Danmark eller sponsorer, niks DIF tilskud betyder ikke noget i forhold til placering, og Team Danmark er vi langt fra. Flere sponsorkroner, næppe, der kom ingen speciel merindtægt da Danmark var i 2 VM semifinaler. Et forsøg fra DaFU for et par år siden med at hyre et firma til at skaffe sponsorkroner, gav NUL kroner i kassen

5 svenske spillere, vil i stedet betyde at 5 spillere fra den danske liga ikke kommer med, dvs mindre udvikling for Danmark.

Så jeg er tilhænger af at tage det lange seje træk og udvikle de danske spillere.

Verdensranglisten som jeg for sjov laver baseret på resultaterne fra landskampe er blevet opdateret i dag.

Danmark holder stadig en plads som nr.10 i verden, og er dermed højest rangerede hold der ikke skal med. Så trods en historisk omgang der betød vi ikke er med til VM, så er vi stadig i top 10 i verden!

IFF har ligeledes en rangliste, men den er baseret på de sidste 2 VM, den kan du se her, hvor Danmark er nummer 12

Advertisement