Sidste sæson endte isligaen med at Rungsted vandt finaleserien samt at der ikke blev spillet om bronzen, derfor står to klubber til at ende som nummer 3.
Sammenhængen mellem en klubs økonomi og sportslige succes er for sidste sæson på 53%, hvilket er noget lavere end tilsvarende hos fodbold og håndbold.
Dog er de tre klubber med mindste personaleomkostninger at finde på de tre sidste pladser.
Personaleomkostninger dækker over alle ansatte i klubben, og på tendenslinjen herunder, der gælder, at ligger du under den, så præsterer du bedre som klub, end hvad din økonomi egentlig tilsiger.

2017-21
Ses der på isligaen over tid, på klubbernes gennemsnitlige placering og personaleomkostninger.
Her er sammenhængen næsten 70%, så klubber kan overraske den enkelte sæson, men over tid, så vil det udligne sig.
Sæsonen i 2020 er ikke registreret med nogen placeringer da den ikke blev færdigspillet.
Seks klubber skiller sig ud, mens Rødovre, Herlev og Odense hænger noget efter.
Gentofte og Hvidovre er ikke mere at finde i isligaen.

Dette indlæg kan frit bruges af andre medier så længe der krediteres og linkes
Isligaen har financial fairplay, som har været en succes, da det har betydet klubberne ikke satser økonomisk, med deraf følgende konkurser til følge.
Da ishockey i Danmark er på få klubber, stiller det et enkelt spørgsmål, skal der være tættere økonomisk samarbejde mellem klubberne, for at sikre en mere tæt liga?
Her kunne der ses på en fordeling af tilskuerindtægterne, så de klubber der trækker flest tilskuere, og dermed har størst indtægter, afgiver noget her, som vil komme klubberne med færre tilskuere til hjælp.
Ishockey har få klubber der kan være med på i isligaen, derfor er det afgørende at klubberne der ligger noget efter økonomisk, bliver styrket.