Det optager mig meget, den kære skolereform. Jeg ser virkelig det som en mulighed for klubberne og specialforbund, for at få synliggjort sporten og skabe en større variation i det som kan blive tilbudt.

Men ligeså en mulighed for at inspirere lærerne.

Her er det essentielt at specialforbund kommer med enkle virkemidler, som er lige til at gå til for lærerne og klubberne.

DBU, skal have ros. Fodbold er en stor sport herhjemme og de har midler andre ikke har, men igen, du kan komme langt for meget få ressourcer.

DBU har lavet denne side, som du kan starte med at blive lidt inspireret af. Den er opdelt i en for klubber og en for skoler.

Den del der har med skolerne at gøre er finder du her.

Når du så har dit materiale på plads, så skal du ud og sælge det, det gør DBU ganske smart ved at bla bruge sociale platforme, for at få trafik ind på sitet.

DBU bringer en nyhed om at bevægelse og at det styrker læring, det fanger interessen, og dermed har du startet med at fange en del læsere, i artiklen er der så link til selve sitet.

sh DBU
Der sker meget og hver specialforbund har deres måde at hjælpe skolerne efter reformen. Men endnu er det en meget ustruktureret jungle, og jeg så gerne at det blev samlet et sted.

Således at de specialforbund der har materiale, kan blive samlet et sted, så det for den enkelte lærer er enkelt at finde en samlet oversigt.

Her er det oplagt at Dansk Skoleidræt eller DIF, eller i princippet alle de organisationer der har interesse for dette, satte dette op.

Der sker allerede meget på denne front, RIGTIG meget fra de forskellige organisationer…

Men det skal være enkelt for den enkelte lærer på den enkelte skole, hvis denne vigtige del af reformen, for alvor skal fungere.

I sidste ende handler det om at få udbredt alle idrætter, få skabt en større bevægelsesglæde, så der er flere aktive danskere, og jo tidligere det sker, jo bedre