Jeg har modtaget en håndfuld flere indlæg, som kommer de næste par dage….første mand på rampen er Claus Gormsen, som jeg faktisk blev ret øv på! For søreme om han ikke stoppede med at stå på mål lige pludselig, og så måtte jeg som spillende træner, pludselig kravle i kassen, da ingen andre ville!

Men i marken var han nu ganske god ligeså, og hans debutmål scoret efter en solotur fra backpladsen mod Rødovre Red Bulls gav en lang jubeldans.

I klubregi, var han mægtig respekteret, regler var til for at blive overholdt, det betød alle fik samme behandling, hvad enten man  var ny eller garvet førsteholdsspiller! Så Gomes som han også blev kaldt var meget respekteret.

Da klubbens juniortræner engang til et DM, lovede spillerne en stripper (eller det som var værre) hvis de vandt DM, ja så var det en hovedpine, for ingen havde regnet med de vandt.

Men Gomes skrev ud til alle forældrene og fortalte det som det var, og så kunne de selv vælge om spilleren måtte deltage!

Åbenhed og ikke bange for at gå rundt om den varme grød. Det var vel også det der gjorde ham til en god dommer, han var verbal ikke bange for at give svar på tiltale, og det uden at bære nag!

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?

Den lærte jeg at kende i den lokale hal, hvor jeg spillede fodbold, og hvor der blev spillet floorball i hallen, når vi var færdige med at træne, og på den måde blev interessen vækket.

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?

Den startede i Hørsholm floorball klub, som var den eneste klub jeg var i, som spiller, træner, dommer og bestyrelsesmedlem og sidst som formand

3) Har du en speciel kamp du husker?

Nu sad jeg jo på mål, så jeg husker ikke ret godt. 🙂 Der var mange rigtig gode kampe, og nogle ret så kedelige kampe, men sådan er det jo.

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?

Det var da Hørsholms U17 drenge vandt guld i Brønderslev, det var en super oplevelse.

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?

Jeg har en Søren Krog, som både kunne spille og dømme på samme tid:-)) til stor morskab for alle andre. En Kasper Sindt, som var en super spiller med den meget ofte rette attitude. Daniel Berandino, stavet forkert, ham kommer man jo ikke udenom, en spiller med klasse.

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?

Faktisk ikke ret mange, for det selskab har jeg holdt mig ude af, så længe jeg var aktiv i sporten.

Men dem jeg havde med at gøre kan jeg nævne to, Jens Albagaard, og ikke mindst Steffen Aagaard, to personer der har trukket et stort læs, i starten af sportens opstart.

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?

Næ, ikke andet end “det skal løbes væk” :-))

8) Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?

Økonomi og spillerflugt, og i Vest afstande.

9) På 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?

Jeg håber de har flere medlemmer, men jeg håber det sker i små doser, for hvis det går for stærkt, så er der mange der vil blive tabt.

10) Hvad er/var din rolle i floorball?

Uha. jeg har haft mange roller igennem min tid, men lad os starte fra en ende af, spiller, dommer, træner, underviser, udvikler, international dommer og udvikler, formand for Disciplinærudvalget i en del år, medlem af Dommerudvalget, formand for Dommerudvalget og dermed medlem af bestyrelsen

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten?

Det er et spørgsmål, jeg rigtig gerne vil svare på, men det bliver i et andet indlæg.

men i forhold til det her, så ser de relativt fine ud, hvis man kan fastholde de nuværende kræfter på kontoret.

12) Ordet er frit?

Jamen der er rigtig meget der kan siges og skrives, Så jeg vil nøjes med at sende min fulde respekt, til alle de frivillige der er ude i klubberne.

 

floorball5