Han er en leder man kun kan have respekt for, han har taget stort ansvar for at få floorball op og stå i nærområet han er i. Ligeledes har han altid tid at hjælpe og er en der bidrager meget med at løfte sporten, tak

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?

Brugte spillet som en del af idrætsundervisningen på min arbejdsplads. blev af min chef spurgt om ikke det var noget at starte aktiviteten i den flergrenede idrætsforening jeg var formand for. Søgte og fik bevilliget udstyr fra kommunens 5%-pulje. Vi startede derefter på bar bund uden at kende noget til sporten med Michael Milos bog som inspiration. Fik efter et par år  en del 90-ere der blev grundstammen i det første U15- hold.

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?

Skælskør

3) Har du en speciel kamp du husker?

Flere men 2 U15-kampe ar skelsættende for klubben

Første kamp klubben spillede var til første landsstævne. Vi var tilmeldt U15-rækken, men havde aldrig spillet en kamp. Vi måtte derfor bede dommeren hjælpe os lidt med regler med mere, hvordan tages face off og så videre. Efter 3 minutter førte vi 2-0 og ingen vidste rigtigt hvad der foregik. Modstanderen hed Bulldogs 1 og vi var nok ikke klar over at det hold var landets absolut bedste, med blandt andet Sylle, Mathias Christoffersen med flere.  Vi scorede ikke mere og resultatet blev en sikker sejr til Bulldogs.

Året efter tilmeldte vi igen til U15 og skrev til Thorkild at han lige så godt kunne give os Bulldogs 1 i første kamp vi var klar til revanche. Dette blev også en mindeværdig kamp. VI kom foran og førte vi 3-1 kort før slut. Der var i kampen løb dukket rigtigt mange tilskuere op på bane 1 i Arena Nord, efterhånden som rygtet løb at  Bulldogs var i problemer mod Eagles. En reducering med 1½ minut igen og en udligning af Mathias Christoffersen med 17 sekunder igen gav uafgjort. Vi hang lidt med ørerne det først minut før det gik op for spilleren at de havde taget point fra et hold der ikke havde sat point til i flere år.

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?

Landsstævner. At se børn og unge få nogle fantastiske oplevelser her. Pokalstævne i Sønderborg, at se en lille klub lave et rigtigt godt arrangement. At se 20 drenge gå fra at tabe alle kampe på nær den sidst den først sæson de spillede i U13 til at blive det bedste U15-hold på Sjælland, via sammenhold og fælles indsats.

5) Hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode? 

Da min baggrund er noget anderledes kender jeg ikke så mange af “de store navne”. Men at møde Hafnias danmarksmestre i en pokalkamp var lærerigt. Her var i sær to navne der voldte problemer: Jesper Schouw og Tore Kvaslerud. Vi har også i en 3. divisionskamp mod hedengagne Mosede Maddogs mødt en Jesper Juul som vi ikke vidste, hvem var. Mosede spillede bare en høj bold op i maven på ham og så scorede han. Næste kamp var vi forberedt.

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?

Har mødt megen hjælpsomhed undervejs. Mads Kræmmer og Thomas Brodersen fra Benløse var flinke at hjælpe med råd og vejledning da vi startede og gav lov til at vi kom med en bilfuld drenge og trænede med. Thorkild Christoffersen har også hjulpet os meget til landsstævner og blandt andet sørget for at også vores muslimske spiller kunne få mad osv.

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?

Se ovenfor, derudover vil det føre for vidt at berette om deltagelse i diverse breddestævner: VOLA, HotBoys, Storebælt osv. Men sjovt har det været.

8) Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?

Afstand ( lidt atypisk for en øst-klub), at få engageret forældre, få startet klubber op i nærområdet.

9) På 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?

Jeg vil hellere tale om et mål der siger at alle skal have mulighed for at spille i deres nærområde

10) Hvad er/var din rolle i floorball?
At lave det de andre ikke vil/gør. Pt. Formand for dommerudvalg i DaFU, formand for Skælskør Eagles Floorball, træner og meget andet samme sted.

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten?

Gode. Sporten er ved at blive anerkendt på alle niveauer. Vi har blandt andet i Slagelse kommune fået en samarbejdsaftale mellem kommune og de to floorballklubber, der også involverer DaFU.

12) Ordet er frit?

Tak til alle de engagerede mennesker jeg har fået lov til at møde gennem sporten.