Han har i mange år været en af de bærende spillere og ledere i Hvidovre.

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
Har altid været glad for hockey i skolen og fik kendskab til den organiserede floorball via min gymnasiekammerat Torben Lund, der trænede med i Københavns FK, som de hed den gang.

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?
Efter at have arrangeret floorball turnering i gymnasium et par år, samlede vi hurtigt en del venner der godt ville være med til at spille floorball. Så i 1996 besluttede vi os for at starte vores egen floorball klub i Hvidovre. ”Karrieren” nåede aldrig til andre klubber, da hjertet altid har ligget i Attack.

3) Har du en speciel kamp du husker?
Jeg husker de fleste af dem jeg selv har spillet og ind imellem når jeg er sammen med de gamle holdkammerater mindes vi kampforløb, målscorere, detaljer og hvor vi gik i byen bagefter :o)

Senest husker jeg dog mest en kamp for Hvidovres 3. hold, hvor den gamle garde skulle spille årets første kamp, en sen søndag aften i Greve. Vi havde ingen udskiftere med, vi trænede ikke og fiskede en målmand blandt 2. dameholdet få minutter før kampstart. Hjemmeholdet bestod af to fulde kæder med ens træningsdragter der havde varmet op i 45 min før vi overhovedet ankom til hallen. Højt tempo på banen og i musikanlægget. Vi gik direkte fra omklædningsrummet og baskede dem rundt i 3 x 20 minutter og vandt 12-3. Rutinen skal aldrig undervurderes :o)

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
Klubbens 2 DM-finaler for herrer har ”desværre” printet sig mest ind, selvom jeg ikke selv deltog i nogen af dem. Især finalen mod Outlaws i 2005 var ond. Marginalerne var imod os. Som idrætsleder betyder det ekstra meget at klubbens hold klarer sig godt. Og et DM-guld ville have pyntet på den mentale stolthed. At en klub man selv har været med til at bygge op, kunne gå hen og blive Danmarksmester – det skete dog ikke på seniorniveau… endnu!

5) Hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
– Kim Haagensen mødte jeg nogle gange i slutspillet og han var om nogen er uhyrlig god spiller. Han løb stærkt, havde næse for mål og meget sympatisk. – DB spillede jeg mod i mange år indtil vi selv ”fiskede” ham til Attack i 2004/2005. Han har faktisk de samme egenskaber som Kim Haagensen. Dygtig, ambitiøs og yderst sympatisk. – Stefan Hedorf var jeg badmintontræner for da han var helt ung. Det gik ikke så godt. En håndfuld år efter kom han så til Attack, hvor jeg på det tidspunkt også var ungdomstræner. Det gik lidt bedre. Jeg er imponeret over hans hurtighed og teknik. Og allerede fra ungdomsårene har han taget ansvar og ikke været kuet af omgivelserne. Måske den bedste i øjeblikket og en flink fyr!

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Henrik Hjelmsø fra Herlev var klubbens første træner. Han lærte os meget i den spæde opstart og var vel kilden til al den grundlæggende viden jeg har om floorball i dag. Allan Guldberg tidligere formand i FFK. En sympatisk mand med holdninger, som vi i Hvidovre har haft mange konstruktive dialoger med. Så kommer jeg jo nok ikke uden om Torben Lund, tidligere formand i Attack. Vi har brugt utallige timer og selvom vi ikke altid var enige, kom der oftest noget godt ud af samarbejdet og kammeratskabet. Han stod for elitesporet, hvor jeg supplerede med bredden.

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?
”Det startede i Mikkels baghave” – og det gjorde historien om Attack rent faktisk…

8) Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
Uha, der er mange. Klubbens størrelse, beliggenhed, faciliteter, økonomi, spillermaterialet, personligheder, kommune, regler. En spændende verden som kræver mange timer. Alt kan være udfordringer, men det meste kan løses.

9) På 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
Jeg håber da at det fortsat vil gå godt for sporten, men jeg har ingen idé om hvor DaFU er om 25 år.

10) Hvad er/var din rolle i floorball?
Som tidligere nævnt var jeg blot én af de mange frivillige. Ildsjæl, spiller, ungdomstræner, herretræner, dametræner, næstformand, bestyrelsesmedlem, medlem af disciplinærudvalg i DaFU. Heldigvis har nye kræfter taget over, så skuden kunne fortsætte og sporten fortsætte sin udvikling.

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten?
En hård kamp mod alle andre sportsgrene. Men også et håb om olympisk deltagelse og derved enorm fokus. Implementering i alle folkeskoler. Landsdækkende skoleturnering. Mere floorball i medierne. Mere professionel tilgang.

12) Ordet er frit?
Tillykke til Dansk Floorball Union med de 25 år !!!