Han har været mr.floorball i mange år, og selvom fødselsåret siger 1971, er han stadig med i truppen på førsteholdet, respekt

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
Første gang jeg sådan rigtig stiftede bekendskab med sporten var i 91 da Mikael Kelk og Kasper Sindt hev mig med til en træning i nørrebro hallen hvor rødovre floorball dengang trænede. Før det havde jeg spillet en del på små baner i ungdomsklubber. Jeg var solgt med det samme.

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?
Min karriere startede som sagt i Rødovre Floorball Club ( dengang Rødovre Rangers )

3) Har du en speciel kamp du husker?
Da jeg pt er i gang med min 23 sæson, bliver det svært efterhånden er fremhæve en kamp . Men en kamp jeg nok aldrig glemmer og som var min første på den internationale scene, var da jeg i sæsonen 96/97 spillede i København Floorball Club og vi skulle møde de Finske mester SSV i Europacuppen og helt usandsynligt på det tidspunkt vandt 3-2 efter noget målmandsspil af en anden verden, af Esben Larsen. På klubplan vil mesterskabet i 2008 fremstår som noget helt specielt, da vi var hårdt ramt af skader og total underdogs i denne serie og kun stod 9 mand tilbage i den finale.

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
Der bliver jeg nød til at nævne den fantastiske VM kamp imod Sverige hvor vi fører 2-0 efter 2. periode og folk sad bare og kiggede på hinanden i omklædningsrummet i 10 min og jeg har aldrig set Urban være så mundlam . Tror ingen fattede var det var der lige foregik. Desværre tabte vi kampen 3-2. Men en helt utrolig oplevelse.

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
3 spiller som jeg husker godt.. Den er svær, da jeg er bange for jeg kan glemme nogen her.

1. Martin Erichsen er jo selv skrevet her… Efter så mange år med Floorball, må jeg bare sige at Martin er den dygtigste Danske spiller som jeg har oplevet og spillet/spiller sammen med. Længere er den ikk.. Ps nu må det ikke stige dig til hovedet vel

2. Kasper Sindt : Foregangs mand for alt hvad der hedder seriøsitet og fight. Kasper lærte mig så mange ting og vores samspil på banen var unik. Kasper gik altid forrest, ligemeget om det var træning, fys , løb mm.

3. Tobias Nielsen : Hvad kan man sig om en mand der aldrig kan blive træt. Det så sindsygt hvor meget den mand kan løbe. Og så begyndte Tobias faktisk også, at blive ret god til det med staven Lad os sige den sådan, Jeg er glad for jeg ikke skulle spille over for ham uge efter uge. Jeg tror stadig ikke folk fatter hvor vild den mand er. Tak Tobias for alt det du har givet til Rødovre og stadig gør.

Jeg bliver også nød til at nævne et par spillere mere, som bare har imponeret mig igennem årene.

Marck Lundberg, Mike Trolle, Brian Jensen, Henrik Jensen, Anders Jensen, Esben Larsen, Martin Nielsen, Kim Haagensen, Mikael Kelk, Johan Wall, Morten Andersen, Matias Mattson og selvfølgelig Oscar Eklund.

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Jeg bliver nød til at lette på hatten for min ven Thomas Laugaard, som nærmest ene mand styrede Rødovre Floorball Club i flere år.. Han har betydet så meget for klubben og gør det heldigvis stadig.

Glenn Stjernkvist : Glenn revolutionerede klubben med sine fantastiske taktiske evner og fik det bedste ud af spillerne. Rødovre Foorball kan også takke glenn for hvor den er idag og mange af glenn´s ideer bliver stadig ført videre den dag i dag.

Urban Karlsson : Var virkelig fascineret af hvad Urban tilførte det Danske landshold og de resultater han fik. Han lærte mig en masse om at hvor vigtigt det er man står rigtigt på banen og taktisk var han langt foran alle andre.

Kasper Sindt : Jeg behøver ikk at sige mer..
7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?
Lad os sige det sådan, det ikk sjovt at sove med en banandyne i en hel uge i prag.. Tak Martin Nielsen og Mikael Kelk.. Man skulle nok have været der.

8) Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi?
Som de fleste vil jeg jo nok nævne økonomi, men tror også der er brug for mange flere frivillige. Det tror jeg faktsik hænger lidt sammen. Der er brug for flere hænder i klubberne.

9) På 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
realistisk så tror jeg medlemstallet vil stige stille og roligt de næste par år. Håber på at vi til den tid kan være 15000-20000 medlemmer

10) Hvad er/var din rolle i floorball?
jeg har efterhånden haft en del roller i Floorball. Lige nu er det som spiller og hvad der skal ske næste år er ikke helt afklaret endnu. Men har også både været ungdomstræner, dametræner, herretræner, dommer , bestyrelsesmedlem osv osv…

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten?
Jeg tror noget af det vigtigste er at få fat i endnu flere ungdomsspiller og samtidig skal vi have solgt produktet bedre. Men kan se på klubber som f.eks Benløse og Blackhawks at hvis man virkelig vil det, så kan det godt lade sig gøre.

12) Ordet er frit?
Jeg vil til sidst lige takke nogle personer, som jeg lige føler jeg havde glemt. Carina Hansen for dit enorme arbejde du ligger i floorball. Helge for helvede. Dit gode humør betyder så meget for alle der kender dig og du har betydet så meget for både klub og landshold.