Jeg er fortaler for at DM finalen afgøres i 1 finale. Men den her slags kampe, hvor der er knivskarpe pasninger, masser af tænding, fysik, gode aktioner fra keeperne, så skulle man da være et skarn, ikke lige at ønske sig en del flere kampe af den her slags.

Benløse havde hjemmebane efter sejr ude i den første kamp på 5-2. Alle sejl var sat til på hjemmebanen, også for at promovere sporten i byen, hvor der kæmpes med håndbolden om at være byens stolthed!

Der var fuldt hus i Ringsted sportscenter og kulissen fik en kamp med masser af intensitet.

Rødovre kom foran med 0-1, Oscar Eklund spiller frækt bolden ind foran eget mål, den pasning havde Benløse ikke set komme, bolden hurtigt videre til Jannik Trolle, der finder Martin Erichsen, og så var gæsterne foran.

Der var masser af fart i spillet og masser af saft i tacklingerne, godt at se.

1-1 kom på en knivskarp aktion, Mathias de Fries finder unge Emil Sørensen på kanten, der klapper til den, så den ryger lige over Mike Trolles  ben.

Intens kamp i første periode, hvor ingen af de to mandskaber fik spilovertaget.

Hjemmeholdet kom foran 2-1 ved Daniel MacCabe, der i slutspillet er trådt i karakter og taget meget ansvar.
Et meget hurtigt frislag, hvor Rødovre ikke kom på plads. Bilenberg spillede på tværs til Tim Jannerup, så stod den 3-1.

Jannik Trolle fra Rødovre havde masser af energi, men den unge spiller måtte ved 3-1, se sit gode skud ramme trekanten. Senere i kampen havde han endnu en kvalificeret afslutning, men ind i trekanten ville den ikke.

Taget var nærmest ved at lette, da Daniel MacCabe scorede til 4-1. Rødovre havde just overlevet et powerplay, nu skulle Rødovre i den grad p i fart.

Benløse spillede deres velkendte pasningsspil, mens Rødovre i denne fase lagde tryk på, uden at komme til de store åbne chancer.

Skudstærke Nicolai Jensen, fik just tryllet bolden over målet til 4-2, og med 4 min igen kom Mike Trolle ud af målet.

Der kom dog ikke flere mål, og Benløse og Rødovre har lagt op til endnu en kamp med masser af nerve og energi, når det går løs til DM finalestævnet i Helsinge!

Tak for en en kamp med masser af intensitet

Interessant at se hvad Rødovre gør til næste kamp, holder de fast eller bytter de rundt i kæderne .

div 001 div 002 div 003 div 004 div 005