En kamp i højt tempo, hvor begge hold stemplede ind som klar til slutspillet.

Thomas Brodersen, Benløse


Det var en god kamp, hvor spillerne virkelig blev testet. Efter fredagens kamp mod Vanløse måtte vi undvære Jannerup og Kræmmer udover Jacob Bøge, god e resurser kunne vi godt have brugt.
Kampprogrammet er noget svævende med tre ugers pause, så to kampe på tre dage og nu en weekendpause igen.
Vi manglede den sidste skarphed, for chancerne var der, men i Hot Shots-lejren siger de nok det samme. Med tanke på, at vi var bagud 3-1 er det ene point ikke så tosset.
Vi gik efter sejren og mit bud er, at det var en fed kamp at se som tilskuer.
Ærgrer mig stadig over at vi spillede et rigtig dårligt skift i starten af overtiden, der forærede Vendsyssel det ekstra point. Kampen om 2. pladsen er stadig åben. Vi kan ikke løbe fra, at vi har de bedste kort på hånden, men der skal ikke meget til før Vendsyssel henter de fire points på os. Vi får se…

Allan Jensen, Vendsyssel

Menuen var benløse på deres stærke hjemmebane. Scenariet var klart vi sku have sejr, for at holde os til for at nappe 2 pladsen, vandt de var de sikre på andenpladsen. Alt var dækket op til en gyserkamp og tilskuerne fik fuld valuta for pengene.

Det blev en kamp i hæsblæsende tempo, med rigtig flot spil af begge mandskaber. 2 stærkt spillende keeper. I dagens anledning havde vi Martin Knudsen på mål, den kamp glemmer han nok ikke foreløbigt – landsholdsklasse.

Set over hele kampen var det fortjent, at begge hold fik gevinst med derfra.

Jeg er meget tilfreds med sejren, men ærgrer mig dog over vi lukker dem ind i kampen på en dobbeltudvisning i slut minutterne af anden periode. Vi havde bragt os foran 2-0 og vi havde kampen hvor vi ville. Så scorer de til 2-1 og de får lidt momentum og lille comeback i kampen. 2 periodes vil uden tvivl blive husket for Andreas Glad vanvittige volleyscoring fra en lang luftpasning fra Jacob Strøm fra egen halvdel, som Glad hakker ind i luften, ingen kan udføre dette bedre end Glad selv.

3 periode fortsætter med ligeså flot spil fra begge mandskaber. Vi kommer på 3-1, Benløse arbejder sig stærkt tilbage og kvittere med 3-3, lige før lukketid. Flot comeback efter vi havde ført fra start til slut. Forlænget spilletid blev afgjort hurtigt til vores fordel.

Stærk kamp af begge mandskaber og 2 mandskaber der er ved at være klar til slutspillet. Rigtig god propaganda for sporten