Vanløse havde kniven for struben og skulle helst have point med fra Aalborg, det fik de fik, og nu er bolden hos Sunds, hvis de vil i slutspil.

Jens Hagbarth, AaB
Vi styrer hele kampen, men Vanløse er skarpe på kontra og powerplay, de havde kniven på struben og de gav sig selv 100%, men vi havde bolden 70% af tiden og leverede rigtig flotte mål i dag:-) lækker sejr og må have været en spændende kamp for tilskuerne!

Alexander Sundsfjord, Vanløse
Sidste kamp i dette grundspil blev til lidt af en gyser indtil dommerne lukkede kampen. AaB spillede det bedste de havde lært og skal have ros for deres 1. Periode der spillede de noget af det bedste bold jeg har set i år. Vi var der desværre ikke på dagen, men prøvede alt vi kunne og gav ikke op. Nu må vi afvente og se om det bliver nedrykningsspil eller slutspil. Efter første grundspil med landsdækkende liga er der lidt at tænke over ift næste sæson;

1. Et helt håbløst turneringsprogram skal gøres bedre til næste sæson – rystende så ringe det har været.

2. Der skal udvikles på dommere så de ikke går i stå kvaliteten har simpelthen været for svingende og ingen fælles linjer- så noget udvikling der også for at fastholde og skabe interessen for dommergerningen er nødvendig.

3. Antallet af kampe er for lavt;18 (16 i år) i et grundspil er simpelthen ikke nok og målscore på indbyrdes opgør får for stor betydning – 3 gange imod hinanden og 27 kampe i grundspillet så kan “lokal-kampe” være hverdage og på tværs a broen i weekenderne det vil også hjælpe på at øge det sportslige niveau, det må være vejen frem. Spændende at se om slutspillet ender i lokale valg eller på tværs af broen i år – kunne gå hen og blive sådan lidt omvendt sæson i år