Jeg har stillet trænerne fra ligaklubberne de samme spørgsmål, og vil løbende bringe deres svar.

# 1 – Vores sæson indtil nu været tilfredsstillende pointmæssigt, vi har dog ikke ramt topniveau spillemæssigt endnu, der er plads til en del forbedringer, men dette skal først sidde i skabet når playoff starter. Vi har dog haft en negativ trend i at have været bagud i 6 ud af 8 kampe, men vist stor styrke i at arbejde os ind i kampene. Men vi bliver udelukkende stærkere des længere vi kommer ind i turneringen, så jeg er overordnet tilfreds og fortrøstningfuld.

# 2 – Vores 3 periode i Rødovre er vel den stærkest vi har spillet, vender et truende 4-0 nederlag til 4-5 sejr imod ligaens stærkeste defensive hold. Det var stærkt. Men generelt har vi spillet flere rigtig stærke perioder, 3 periode i Blackhawks var os utrolig stærk hvor vi lå efter 5-0 og var marginaler fra at hente dette, men endte dog med at tabe 6-5.

# 3 – Emil Kristensen fra Rødovre, en utroligt stærk center som vel nok pt. er en af landets bedste på denne position. Utroligt målfarlig samt ufattelig vigtig i deres defensiv, han bryder stort set alt i midten af banen.

Martin Willen Benløse, imponerende start han har fået pointmæssigt i ligaen. Han driver virkelig Benløse Offensiv, ham skal de være utroligt glade for.

Marko Krogsgaard Rødovre, vanvittig dygtig back, bundsolid og et fysisk pragteksemplar og ydermere har han et giftig skud som volder alle keeper problemer. Uden tvivl ligaens bedste back.

# 4 – Endelig fik vi den landsdækkende liga, dette er jo ikke mindre end fantastisk, fedt at spille tætte kampe hver evig eneste weekend. Dette vil udvikle Danmark nationalt samt internationalt, at de danske spillere bliver presset til det ypperste hver weekend. Så skal der bare ligges yderligere til mængden af træning i de respektive klubber så bliver det rigtig godt. Så uden tvivl en liga der er kommet for at blive.

# 5 – Det har ikke haft nogen betydning at skulle på den anden side af storebælt for at spille kampe, når man ved hvilken kvalitet kampene er af.

# 6 – Det fedeste ved sæsonen indtil nu har selvfølgelig været alle de tætte kampe og at det blev som man havde forudset at alle kan slå alle. Ydermere synes jeg det er rigtig interessant at se alle de nye unge drenge, som popper op i ligaen og viser høj kvalitet, ser positivt ud for dansk floorball, der er masser af talent rundt om i klubberne og trænerne tør samtidigt gøre brug af disse.

# 7 – Det har været en positiv oplevelse at møde hold man ikke kender så meget til. Det stiller lidt større krav til trænerne, at rejse rundt og forberede sig på de pågældende hold, da man ikke har haft kendskab til dem.

# 8 – Jeg har personligt været med i Floorball siden den spæde start i 1991, dette tiltag med den landsdækkende liga har været en nødvendighed, hvis vi skulle fortsætte vores udvikling både nationalt og internationalt. Næste step må være tilgangen i klubberne samt ved spillerne om mængden af træning skal øges både i forsæsonen og sæsonen, og måden vi træner på, dette er et step der skal tages specielt i vores udvikling internationalt, for at vi kan bibeholde vores status som A-nation.

Personligt har jeg os fået nytænding på efter ligaen er blevet landsdækkende, man skal virkelig være 100 procent klar hver weekend.

Fortsat god sæson til alle klubberne…..