#1 Hvordan ser I jeres sæson har været indtil nu
Vores Sæson har generelt været ok. Vi vidste ikke hvad vores holds niveau var(Inden sæsonstart) grundet en masse afgange og nyt trænerteam, men det gik hurtigt op for os at vi kunne skrue gevaldigt op for niveauet ved hjælp af nogle mentale værktøjer. Pointmæssigt ligger vi vel hvor folk havde spået os inden sæsonstart, men rent spilmæssigt er vi bedre med end vi kunne have turde håbe på. Så det ser lyst ud.
#2 Hvilken periode har været den bedste I har spillet
Vi har generelt spillet meget gode hele Perioder – Problemet er at vi desværre også i samme kampe spiller forfærdelige 5-10 min i løbet af én periode. Men bedste Periode var nok første Periode i Brønderslev i Ligaen. 1 Periode af Århus kampen var også god, men primært grundet vores første 5 minutter. Én af de 2… men igen – mange at vælge mellem.

#3 Hvilke tre spillere hos de modstandere I har mødt har gjort indtryk på dig som træner
Nu har vi jo ikke mødt alle hold endnu. Vi snakker om spillere, som på dagen og altså ikke nødvendigvis altid spiller på højt niveau i alle kame.
1. Nikolaj Parbo, Copenhagen –3-4 mål mod os og meget aggressiv og bevægelig i 5-5 spillet. Giftig i PP og ramte dagen!
2. Anders Kjær, Brønderslev – I 2 kampe (Pokal + liga) holder ene mand Brønderslev inde i kampene i 2 gange de 2 første perioder. Han er Uden tvivl Brønderslevs vigtigste spiller. Vi skulle i snit have scoret 8-9 mål i de kampe, men han holder os nede på hhv. 3 og 4 så vidt jeg husker.
3. Niklas Juhl Jensen, Frederikshavn – Hans overblik, boldomgang og målfarlighed er i særklasse! Han spillede ikke hans bedste kamp mod os, men det skinner tydeligt igennem at han bare har et gear/Niveau mere end de fleste…

#4 Hvad har det betydet at spille landsdækkende liga, med hensyn til at have intense kampe i forhold til sidste sæson?
Intensiteten har i vores kampe været der hele vejen igennem. Vores kampe – muligvis minus Vandløse kampen – har været på vippen resultatmæssigt inden sidste periode. Så intensiteten er enten steget til 3 periode eller har været der igennem hele kampen. Det er godt for alle!

#5 Hvordan har det været at skulle rejse til de kampe på den anden side af storebælt
Det er da spændende. Opleve nye rammer, nye dommere, nye spillere og trænere. Nok er vi modstandere på dagen, men vi har alle den fælles opgave – at udvikle Dansk Liga Floorball. Tøver lidt med at kalde det Elite floorball, men sikkert er det at Det dufter lidt mere af Elite, når vi har en Landsdækkende liga. Rent logistikmæssigt, så er det Business as usual. Esbjerg eller København – forskellen er ikke så stor.

#6 Hvad har været fedt ved sæsonen som du ser det
Helt klart Jævnbyrdigheden mellem holdene, nye talenter der kigger frem – både Spillere og trænere og så mit eget hold, hvor jeg er stolt over den reaktion der har været siden vi mistede en del spillere og trænere. Og naturligvis at se sine spillerne blive bedre for hver kamp.

#7 Hvordan har det været at skulle møde hold, som man ikke har spillet mod tidligere så mange gange?
Det er naturligvis mere interessant – specielt fordi niveauet er højt på alle holdene. Hvis ikke Alle hold havde et højt niveau – så havde det været ligegyldigt om de hold vi skulle møde var fra Øst eller Vest.

#8 Ordet er frit
Fortsat god sæson til all