Frederikshavn var favoritter, men hjemmeholdet vandt 5-4

Jesper Schow Copenhagen:

Naturligvis var kommentaren, at der var tale om en fantom indsats. At levere så skarpt, mod så skarp en modstander og tilmed komme tilbage efter at have været bagud, det kunne ikke drømmes bedre end det blev leveret. Og med så mange unge spillere i aktion begynder det at ligne et hold med det hele. Når euforien lige får lagt sig i løbet af i aften, er vi ikke bedre end vores sidste kamp- så fokus er allerede på at holde højt niveau mod Vanløse onsdag, så sejren dermed får endnu vigtigere betydning.

Christian Jespersen Frederikshavn:
Vi kom selvfølgelig efter 3 point, så det var skuffende. Vi var ikke skarpe nok. Jeg mener med det spil vi leverede i 2 periode så skulle vi have vundet anden periode 3 eller 4-0. Men fortjent sejr til Copenhagen, de var klogest da kampen skulle afgøres, pludselig. Men ros til de unge spillere de gjorde hvad de skulle og er sikker på profilerne har mere held i sprøjten til næste opgør:-) plus minimere vores personlige fejl som blev straffet.