Alexander Sundsfjord, Vanløse:
Ganske enkelt ikke klar fra start mod et stærkt homogent Aab-mandskab der kom blæsende og det er simpelthen ikke godt nok. Samtidig er vi meget tidligt i opstarten mange nye ting, mange skader og nye formationer satte sit tydelige mærke. Nå det så er sagt får vi spillet os ind i kampen i perioder – og det er godt at vi kunne banke chokstarten af os. Det kommer kun til at gå fremad.

Thomas Bouchara AaB:
Vi vidste overhovedet ikke hvor vi stod i forhold til Vanløse inden kampen, men vi kom foran 3-0 efter 7 min. så vi kunne hurtigt smide premiere nerverne og spille frit. Det gjorde også at vi fik alle mand i spil efter 1. periode og kunne mere eller mindre rulle med alle 3 kæder resten af kampen, kun afbrudt af powerplay og boxplay Så alt i alt en god start på sæsonen.