Træner: Christoffer Pahle

Antal træningspas om ugen: 3 floorballpas om ugen

Sidste sæson:  Semifinale

5 profiler: Morten Mølby, Brian Nielsen , Christian Bendtsen, Lars Skytte, Morten Larsen

Det unge talent: Philip Olsen

A-landsholdtrup: 5, Skytte, Bendtsen, Nielsen, Mølby, Dines

U19-truppen: 0

Antal medlemmer: 81 (69 senior/12 ungdom)

Rangering i Danmark på størrelse: 25

Ungdomshold: Børneholdet

Kommentar:
Christoffer Pahle fortsætter som træner, hans debut sidste sæson var en kanonsucces, og TÅF var et hold med god bredde og spillemæsigt matchede de alle hold. De senere guldvindere fra Rødovre, var i den grad i tovene i deres semifinale mod TÅF.

Pahle har fået en forlænget arm på banen i form af Brian Nielsen der er assistenttræner. Han er virkelig en der giver sig, og han bliver sammen med Mølby, spillerne der skal holde niveau. Lig hertil at Lars Skytte er kommet til, han var spillende træner hos Århus FK sidste sæson under svære betingelser, gjorde han det godt.

Men  TÅF har mistet spillere som Engelsen, Adamsen og Christoffersen.
Det er stærke kort, specielt sidstnævnte løftede sit niveau gevaldigt efter jul sidste sæson efter omskoling til backen.
De to andre øste mange point, så TÅF er svækket. Det ligner en smal trup med en meget stærk top.

Et par unge talenter er kommet til, gode spillere med potentiale, så får vi se om dygtige Pahle kan løfte dem endnu mere. Men TÅF har ikke bredden som sidste sæson.
Førstekæden er stærk, no doubt, men har de bredden når der kommer skader og afbud, det er udfordringen for dem.

Klubben er ligeså nød til at leve på at få spillere, der flytter til Århus for at studere eller arbejde, for det er meget begrænset hvad egen ungdomsafdeling kan skabe. Blot 12 spillere under 18 år havde de sidste sæson.

Udfordringen på den lange bane for TÅF bliver at kunne løfte økonomien, og de mange penge i tilskud ligger i ungdommen. Ligeså har ungdom forældre og forældre har kontakter. Så kan TÅF om føje år klar sig uden ungdom stort set, det kan jeg tvivle på.

TÅF er blot den 25.største klub i Danmark målt på medlemmer, men utrolig god organisation ledelse har kompenseret deres lille størrelse, men holder det i længden?

Tip:
5-6