Vil gerne anbefale at læse den gode Texs blog, det er godt nok lang tid siden han har skrevet sidst, men nu er der nyt, du kan læse hans blog her.

I hans indlæg skriver han bla:
UNDERLIGT nok, så er der kun kommet 1 enkelt udenlandsk transfer til de Danske Liga Herre klubber, nemlig Reigo Adams som er i Aalborg for at læse på Universitetet ellers er det danskere som vender hjem efter spil i udlandet som florerer på IFF´s Transferliste. Sidste år strømmede det ind med svenskere til Ligaklubberne, uanset kvalitet, alle ville have en! Nu hvor man sætter holdet til den landsdækkende Liga så er der pludselig ingen som tager udlændinge ind? Lidt af skylden er vel at Østklubberne har været ved at regne på kørsel til jylland og specielt Nordjylland, nu skal man ud og køre i bil, S Toget duer ikke mere og det tærer nok på økonomien rundt om.

Det er faktisk en ret interessant pointe, er økonomien i de danske klubber så presset, at der ikke er råd til forstærkninger.

Hvad kommer det til at betyde, at det bliver mere vigtigt at satse på spillere af egen avl? Vil niveauet for en stund blive udvandet?

I slutspillet sidste sæson, så var der 5 udlændinge i top 10 på slutspilsstatistik, er det en saga slut?