Greve floorball har længe haft gjort et godt stykke arbejde for damerne og pigerne. Klubbens to ildsjæle Jacob og Birgitte har med succes fået skabt grobund for at Greve kan rykke på damesiden.

På deres hjemmeside, har de nu selv lavet dette tiltag, en JAMBOREE!

Sommer Jamboree for piger

Søndag d. 16. juni afholder GFC Sommer Jamboree i Damagerhallen, for piger i alderen 10-17 år, i tidsrummet kl. 13-16/17 stykker – alt efter tilmeldte…. 

Alle piger er velkomne, du skal bare give besked inden fredag d. 7. juni (Invitation er sendt rundt til samtlige klubber i øst). 

Dansk Floorball Union laver T-shirts til alle deltagere til evig eje, og GFC griller pølser.

Det koster ikke noget at deltage for hverken spiller eller klub, ej heller for maden.

 Alt efter tilmeldinger, så laver vi enten en U13 og U17 række, og er vi ikke nok til to rækker, så laver vi bare een række.

Vi spiller enten på kleinfeld eller stor bane, igen efter hvor mange tilmeldte vi bliver, alt i alt så gælder det om at hygge sig på tværs af klubberne, krydret med en masse floorball.

 Jamboree er en event hvor man som spiller ikke dukker op med et komplet hold fra samme klub, men kan stille med en eller flere spillere, for derefter at blande nogle hold på tværs af klubberne. Udover at det er en sjov og anderledes måde at være sammen med ligesindende på, så er det også en super mulighed for at lære af de andre dygtige piger og trænere vi har i sporten, samt knytte bånd på tværs af klubberne, mens vi har det sjovt.

 Er du ikke medlem af en klub, men godt kunne tænke dig at deltage, så kan du sende en mail til kontakt@grevefloorballclub.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 Vi i Greve glæder os til at se jer til en smadder hyggelig dag Smile

Jamen det er bare at klappe i hænderne over tiltaget, og jeg håber virkelig at klubberne bakker op og sender deres piger afsted. Udfordringen kan væer at komme som ene pige, så jeg håber at forældrer og ledere sørger for de kommer parvis!

Det er flere tiltag af dette der skal til for at lokke niger til og fastholde dem som der allerede er i klubberne.

Godt gået Greve, og jeg glæder mig til at se flere klubber lave tilsvarende.

Hov, glemte lige ros, en stor en til DaFU for at give T-shirts til alle