Det spørgsmål har jeg fået stillet en del gange på det sidste, og spørgsmålet henviser til Hvidovre, som ikke klarede skærerne og ikke kom med i den landsdækkende liga.
3 dygtige spillere har de, hurtige Kasper Eriksen i målet, stærke og målfarlige Kenneth Danielsen samt elegante Stefan Hedorf.

Alle tre spillere vil uden problemer kunne være med i ligaen.

Alle tre er også landsholdsaktuelle, og kan man spille landshold, når man blot spiller næstbedste række?

De to markspillere Kenneth Danielsen og Stefan Hedorf, har begge vist de har formatet internationalt, hvis de holder formen ved lige og fyssisk er hvor de skal være, har jeg ikke noget problem i at se dem spille på landsholdet.
Kasper Eriksen var en fornøjelse sidste sæson, for hans udvikling lidt mere ærgeligt at han skal en række ned, men respekt han holder fast i barndomsklubben.

Det kan blive et problem for ham.

Er det så et skidt signal af landstræneren at sende hvis han udtager spillere fra 1.div? Næ det syntes jeg ikke, hans lod er at udtage hvem han vil, og selvfølgelig tænker han langsigtet først frem mod den vigtige VM kval der kommer, og siden forhåbentlig VM.

Leverer spillere fra 1.div ikke på banen internationalt, så ryger de også af holdet, og selvfølgelig skal de også levere varen i 1.div, duoen Hedorf og Danielsen kan blive meget skræmmende at møde for de andre hold!