Livestreamningen røg da internettet gik i Tyskland, det kom pop og køre og man kunne følge et dansk hold der var overmatchet. For tjekkerne spillede til og havde en helt anden fysik og teknik end deet danske hold. Så Danmark fik ikke meget spil, og tilløb til opspil blev trevlet enkelt op.
Danskerne prøvede at holde bolden i egne rækker på egen banehalvdel, men tjekkerne var gode til at stresse spillerne, der ofte endte med en fejl, fremfor en spilning fremad i banen.

14-3 endte sejren på, og det var som forventet, holdet kæmpede som de skulle, men fik øjnene op for der ligger mange timers træning forude, for at blive bedre.
Skudstatistik sagde 43-6, så ganske godt vi kunne score 3 mål.

To ting er værd at hæfte sig ved, Danmark scorede i Powerplay (det ene de havde) og det tredie danske mål var efter en fin spilvending, hvor holdet kom ned 3 mod 2 og scorede.

De danske spillere er ikke dårlige, de har alle gjort hvad de kunne for at forberede sig, men når der ikke er flere spillere, ikke flere klubtræninger, så har vi det niveau som Danmark har.

Kunne Danmark have gjort noget andet, egentlig ikke, forsøget med at prøve at holde bolden i egne rækker og forsøge at komme hurtigt frem var fornuftigt, men det lykkedes bare alt for sjældent. Der var for stor forskel.