Dengang jeg modtog svarene fra Martin Erichsen, var den elegante spiller i tænkeboks.  Skulle han stoppe som spiller, skulle han starte som træner, eller som spillende træner eller helt stoppe. Det kan også ses af hans svar længere nede.

Nu endte det med en sæson mere, og det som spillende træner hos Rødovre. Her har i løbet af sæsonen været så beskeden at bænke sig selv i en del kampe, og ladet andre komme til. Først når det for alvor er tæt, har han givet sig selv mere spilletid og med succes.

Landsholdsdebut kom på U19 tilbage i 2001, hvor han lavede 4+1 i i 6 kampe. Sidenhen blev det 2 senior VM nemlig i 2006 og 2008. Her var den pasningssikre spiller et meget sikkert kort, men han valgte også selv at sige fra landsholdet senere, så det kunne have givet flere VM.

Personligt har jeg altid syntes det var en fornøjelse at følge ham på banen, spilinteligent og med en evne til i den grad at sætte sit aftryk på kampene.

Bedst husker jeg DM finalen i Århus hvor Rødovre mødte Brønderslev, har dominerede han fuldstændig banen fra sin plads som back. Som en spiller sagde til mig: Han skaber så mange åbninger med sit spil, det er svært at spille mod.

Imorgen spiller han nok sin sidste kamp på højt plan, når han spiller DM finale mod Brønderslev…så giv ham et ekstra klap, det fortjener han.

Hvorfor startede du til floorball og i hvilken klub og hvor gammel var du egentlig?

Jeg spillede hockey i den fritids-ungdomsklub jeg gik i. Om aften i ungdomsklubben var der en del af de ældre der spillede floorball i Vanløse og de spurgte om jeg ikke ville prøve at spille på et nyoprettet juniorhold. Jeg kom til første træning og var solgt.

Var den første træner du havde vigtig for dig?
Mine første trænere var Keld Hansen og Thomas Lehnert fra Vanløse. De var gode til den sociale del hvilket på det tidspunkt var vigtigst.

Kan du huske hvad du tænkte første gang du havde været til træning?
Spillet som helhed facinerede mig.. Det var fedt at spille på en stor bane med mere tempo end i en lille sal med de helt gamle sort og hvide plastik stave..

Hvilken træner er den der betød mest for din udvikling?
Glenn Stjernkvist som vi havde i to sæsoner.. Han omskolede mig til Back hvilket jeg lige siden har været rigtig glad for.

Havde du en favoritøvelse?
Alle øvelser med mange pasninger kan jeg godt lide. Mener det er vejen frem, der er alt for mange der kun tror det er et godt skud der er vigtigt.

Hvorfor blev du god?
Synes altid jeg har haft en god indgangsvinkel til træning. Selvom jeg ikke synes sommertræningen er fantastisk og selvom jeg er dårlig til alt det fysiske så er jeg der hver gang. Det samme gælder når vi træner indendørs. Du kan ikke blive god hvis du ikke træner.

Hvis en træner skal gøre spillerne bedre, hvilke råd har du så at give af?
Nu har jeg på nuværende tidspunkt ikke været træner, men kunne godt se mig selv fremadrettet i den rolle. Men som udgangspunkt skal træneren gå ind og støtte og rette til, men hvis du vil blive bedre skal du selv yde hver gang. Alt for mange unge spillere tror at de er stjerner før de har opnået noget. Mange tror at fordi man har spillet fast på u19 holdet så skal man også spille fast på seniorholdet, men der skal altså mere til, hvilket der også skal være. De unge skal være bedre indstillede på at sidde på bænken og lære af de gamle rutinerede.

Hvilke 2 oplevelser er dine bedste som spiller?
Hver gang man vinder DM er det den bedste oplevelse. Jeg vil dog sige at det sidste DM her mod Brønderslev står højt på listen. Det var en fantastisk kamp mod et super Bønderslev hold. Vi havde heldet og dagen, og det er det vi har været så gode til i mange år i rødovre.

Hvem ville du sætte i din egen drømmekæde?
Med udgangspunkt i spillere der spiller nu.

Mike Trolle på mål: Komplet målmand, er super seriøs og en god dreng.

Tobias Nielsen: Sindsyg nærkampsstærk, hurtig, lavt tyngdepunkt (kunne ligeså godt havde været på wingen hvor han har vist målfarlighed)

Dannie Pedersen(Bulldogs): dygtig tovejs spiller, godt skud, og stenhård i tacklinger.

Jacob Andersen: Danmarks bedste center i mine øjne. Laver stort set ingen fejl og binder forsvar og angreb sammen. Løber hele tiden og gør sine medspillere bedre.

Kim Høst (Bulldogs): Godt skud, defensivt en rigtig holdspiller, afslutter kynisk.

Jesper Schow: Hurtigt antrit, godt overblik, kynisk.. Er næsten umulig at holde væk fra mål i en hel kamp.

Hvilken spiller var sværest at spille overfor herhjemme i Danmark?
Mener nok at jerker Lundgren har været den sværeste da han spillede for outllaws i sin tid, men i år synes jeg at Kim Høst, Dannie Pedersen eller Schow har været de sværeste.
Er der en speciel kamp du husker som din bedste?

Er der en speciel kamp du husker som din bedste?
Min første kamp som back i Rødovre. Vi havde sygdom og skulle spille pokalfinale mod Outlaws ude i Hafnia. Jeg blev kastet i ilden fra start. vi vandt 7-6 i overtid på mål af Mikael Kelk og efterfølgende blev jeg kåret som kampen spiller.

Hvis du skulle give et råd til DaFU om at skabe vækst hvad skulle det så være?
Mit råd ville være at få mere fokus på ungdom, men eftersom det går bedre og bedre med ungdomshold rundt om i landet samtidig med et stort landsstævne, ser det egentlig ganske positivt ud.

Har du noget med floorball at gøre i dag?
Pt holder jeg pause efter en hård og lang sæson. Ved ikke endnu hvad der skal ske til næste sæson, men kunne godt tænke mig at kigge træner vejen måske.

Har du et godt råd til klubberne?

15. Sats på ungdom så sporten kan vokse, det er de unge der er grobund for sporten.

Ordet er frit
Vil gerne ønske alle en god sommerferie, Håber at vi kommer til at se endnu mere flot spil og gode kampe i den kommende sæson.