1) Hvorfor tabte I Jeres semifinaleserie?
I  sidste ende havde Rødovre lige den ekstra skarphed foran begge mål. Derudover var de villige til at spille grimt når det var nødvendigt.

Sidst men ikke mindst tror jeg mange havde glemt i løbet af sæsonen at Rødovre er er rigtig stærkt hold med en utrolig stærk vindermentalitet.

2) Hvordan havde I forberedt Jer på Jeres modstander?
Vi har mødt Rødovre utrolig mange gange de seneste sæsoner og havde derfor i forvejen et godt indtryk af hvad de kunne. Derudover har vi set dem et par gange i løbet af sæsonen. Rent træningsmæssigt har vi ikke ændret så meget.

3) Hvordan ser du Jeres taktik blive udført i henhold til det som var Jeres oplæg inden kampene?
Især i kamp 2 og 5 lykkes vi rigtig godt med vores oplæg, mens kamp 4 var en regulær offday. De perioder i kampene hvor vi får højt tempo og hurtig boldomgang er der vi er bedst. Vi lykkedes imidlertid for sjældent med at få spillet bolden hurtigt væk fra deres hjørner og det kostede os en del tabte bolde.

4) Hvordan var det at spille en slutspilskamp på hjemmebane, var der mere hype omkring den med tilskuere og andet?
Alle 5 kampe var heldigvis rigtig velbesøgte og der var god stemning til alle kamp. Det er blandt andet det der gør slutspillet så sjovt.

5) Hvad vil du gerne rose Jeres modstander for i de kampe som I spillede mod dem?
Utrolig lav fejlmargin selv når de var allermest presset. En utrolig vilje til at vinde, hvilket kom klarest til udtryk søndag i Århus. Derudover et effektivt genpres og stor tålmodighed gennem hele serien, både offensivt og defensivt.

6) Hvilke tre spillere gjorde indtryk på dig hos deres spillere?

Mike Trolle: Stod ikke sit livs kamp lørdag i Århus, men derefter lukkede han ned resten af serien. Virkelig god i de afgørende situationer.

Martin Erichsen: Manglede lidt den første weekend, men da Ekekund var væk trådte han virkelig i karakter. 

Rødovres bænk: Havde ikke forventet at de ville bruge alle spillere, men det gjorde de allerede i den første kamp. Utrolig god præstation af dem der kom ind i løbet af serien.

 7) Hvem vinder DM og hvorfor?
Meget åbent, men lille fordel til Rødovre. Det er noget mentalt, hvor de bare bedst. Derudover tror jeg det er en fordel for dem at de har nogle hårde kampe benene og derfor er lidt mere oppe i tempo.