Efter sidst indlæg omkring The Secret Floorball Player del 3, kom der er noget feedback.

Først og fremmest er det vigtigt at pointere at jeg har bedt vedkommende skrive som han har lyst og at jeg ikke redigerer i det.

TSFP har ikke nogen intentioner om at nedgøre eller svine nogen personer til, men skriver de ting vedkommende har en holdning til.

I indlægget, blev der skrevet følgende om Sunds træner
Her er endnu et eksempel på dårlig ledelse. Man har med hovedet under armen valgt, at ansætte en dyr, spillende træner, uden nogen form for træner erfaring. Dette har man tilsyneladende glemt at orientere den siddende formand, Michael Norup om, som efterfølgende har trukket sig fra bestyrelsen og smækket kraftigt med døren. Her er igen et skrækeksempel på, hvor galt det kan gå når man ikke i bestyrelsen har en fælles strategi og trækker i samme retning. I værste fald kan denne kortsigtede løsning ødelægge alt det arbejde man de seneste år har lagt i at få en ungdomsafdeling op at køre. Og man kan jo ikke just sige at det har skabt bedre resultater eller spil på banen, men det er selvfølgelig også tidligt at konkludere på dette. Min påstand er dog, at man vil kunne finde lige så kompetent og billigere løsning på trænerposten i lokalområdet

Det fik jeg en snak med Bo Kanstrup der er træner for Sunds om, han ville gerne præcisere:

–          Jo formanden var involveret, og han har skrevet under på min kontrakt, jeg har været til møder med ham og eliteudvalget. [Bo Kanstrup har præciseret, det var kun eliteudvalget, se Sunds kommentar længst nede]

–          Jo jeg har erfaring, har haft ligahold for damer i Hafnia samt diverse ungdomshold

–          Jeg har i min tid som spiller haft mange trænere og spillet med på landshold og vundet DM guld. Jeg følte jeg skulle have en ny udfordring for at udvikle mig. Derfor valgte jeg Sunds

–          Jeg er glad for det ungdomsarbejde Sunds har kørt, vi spiller med mange unge spillere der har masser af talent. Om 5-6 år vil de være profiler i ligaen hvis de holder ved! Vi har vundet 1 af vores 6 kampe, men vi har spillet med kvalitet i kampene og forsøger meget bevidst at inddrage de unge spillere. Så jeg syntes selv jeg har en klar vision for hvad jeg vil som træner

Efterfølgende, har Sunds rettet henvendelse, og ønsket dette tilføjet:

Bo har alene talt med eliteudvalget og har i den forbindelse haft den overbevisning at dette var det samme som at “tale” med bestyrelsen hvilket ikke var tilfældet. Jeg kan desuden som nuværende medlem af bestyrelsen oplyse dig om at tidligere formand Michael Norup på intet tidspunkt har set eller underskrevet kontrakt med Bo Kanstrup.
Henrik Munkholm