Om 100 dage er der VM for herrerne i floorball, det er Schweiz der er værter. Men for nytiltrådte landstræner Kasper Sindt, så er det for første gang et VM uden Danmark, da vi missede kvalifikationen, og for første gang ikke er med til et VM.

Det kan få ret alvorlige konsekvenser, for Danmark skal igen ud i kvalspil for at komme med til VM i 2014 i Sverige, men vores IFF ranking lider noget af et knæk. Her er Danmark placeret som nr.12, men IFF ranking er baseret på de seneste 2 års VM. Så Danmark kan falde noget ned af IFF rankingen.

Det betyder, at vi står dårligere når Danmark skal seedes til næste VM.

Men for Kasper Sindt, ja han har god tid , der er 1½ år til næste kval, så der er tid til at se bredt og få arbejdet med de spillere der er med i 2014. Ligeså bliver det spændene hvilken spillestil landstræneren vil ligge sig fast på, samt om DaFU i kontrakten med ham har fået skrevet ind der ligger nogen opgaver omkring at medvirke til talentudvikling i Danmark. Det vil være oplagt at få et tættere samarbejde med U19 holdet.

Pengene er dog det som også afgør meget, og så mange penge har DaFU heller ikke, så det er ikke just en guldrandet kontrakt Kasper Sindt har fået, så kan det være et problem at stille krav til for mange opgaver.