Så er damernes kvartfinaler afgjort, mine tip holdt ikke helt, idet Århus FS vandt 7-1 ude over FFK. Dermed er pokalfinalisterne fra Nørrebro ude, dem havde jeg tippet til mere. Men lad os lige hurtige runde de 4 kvartfinaler.

AaB-Benløse 2-0 (12-2, 12-2)
Sikker sejr og videre til semi for AaB, men hatten af for Benløse som for mig har været en stor positiv overraskelse. Det var deres første slutspil.

FC Outlaws-Hvidovre 2-0 (7-2, 14-2)
Sikker sejr igen til frederikshavnerne

Rødovre-Esbjerg 2-0 (11-2, 11-6)
Jeg har ikke de store info fra kamp nummer to, men de vinderne fra øst viste sig at være det bedre end Esbjerg. Esbjergs landsholdsspiller Kit Bærentsen sagde det sådan: Vi spillede SÅ ringe i første kamp, der var ingen ordentlige pasninger eller noget som helst. Tror der var mange af pigerne der var nervøse, for de har jo aldrig spillet slutspil eller lign før. Men vi spillede en ok 2. kamp… 5-4 efter 1.periode og vi var foran 2-1 😉 Så tabte vi 2. periode 5-1 og spillede 1-1 i 3.periode… Så super første og 3., men vores hold har helt klart klaret sig MEGET bedre end man på nogen måde skulle tro muligt i denne sæson

Århus FS-FFK 2-0 (3-2, 7-1)
To tætte kampe, ganske som forventet, men vandt Århus FS ikke 7-1, hvordan kan den være tæt? Jo efter den tætte kamp i Århus hvor FFK var nede 2-0 og 3-1, så sklle Nørrebropigerne vende slaget hjemme. Med 1-1 inden sidste periode, var kampen helt åben, men 0-6 tabes de sidste 20 min, og et stort nederlag på 1-7! Nerverne  spillede et puds for FFK pigerne, som også fik et par uheldige scoringer mod sig. Men mål falder også til dem der søger dem.
Jeg havde forventet tætte kampe mellem de to hold, det blev det, men mit bud gik lidt skævt.