Volleyball med egen streaming af kampe

Ritzau udsendte en nyhed om dansk volley, og i slutningen af nyheden står der en del om at forbundet har planer om en pay Per view streaming tjeneste.

Antallet af tilskuere i ligaen er stigende, og det seneste tal er et snit per kamp på godt 120 pr. Kamp, med 500 tilskuere som det højeste.

Så for sporten handler det om at få eksponeret sporten, få skabt et produkt der kan være med til at løfte en økonomi

Jeg er ganske enige med forbundets sportsdirektør Mikael Trolle at det et eksponering det handler om.

Men jeg er meget uenig i strategien bag det.

I følge artiklen, der skal du betale for at se kampene, det er en god ide, hvis du vil basere din indtægt på dette, og du vil vænne forbrugerne til at betale for produktet.

Den anden vinkel er at gøre det gratis at se kampene, for på den måde at skabe et større marked og dermed en større eksponering, dr gør at du kan tilbyde et produkt, hvor du tjener penge på at du kan dokumentere din eksponering, og dermed får din indtjening på sponsorsiden, fremfor pay Per view.

Skulle sporten så vokse sig så stor, at vi begynder at snakke millioner, så kommer der stille og roligt tv aftaler i hus.

Men jeg tror mere på at skabe eksponering ved at gøre det gratis, samt at lave tv billeder i en kvalitet at du kan sende korte klip til større tv stationer, så det kan komme i deres nyheder.

Ligeså at jeg gerne så den enkelt idræt have deres eget magasin, hvor du bruger 1 time om ugen på at snakke om ligaen og landsholdet. Altsammen noget der enkelt kan produceres på din egen youtubekanal

Hele artiklen om volley kan du læse her.

  

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s