Danmarks Idræts Forbund (DIF) har kåret Danmarks mest aktive lærer, som er Louise Møller Hansen, tillykke til hende, og god ide med at en del af præmien er et klassesæt af tøj til eleverne.

Hvis man nu spurgte Louise Møller Hansen, om hun er den rigtige til at vinde…Så tror jeg at hendes svar ville være.

Der er rigtig mange dygtige lærere rundt om I Danmark, der har fortjent denne pris. For der sker rigtig mange gode ting.

For jeg er ikke i tvivl om at der findes mange Louiser rundt om.

Det jeg faktisk gerne så DIF kåre, det var Danmarks mest aktive skole. Men også at de erfaringer det er lykkedes en skole at gøre, blev vidensdelt.

For et er at være så heldig at have en dygtig lærer som Louise Møller Hansen (og de mange flere), noget andet er at få en HEL SKOLE til at lykkedes med at være langt mere aktiv.

Den pris så jeg hellere DIF indstiftede, og at en del af prisen gik til at skolen skulle komme med de gode eksempler.

Faktisk kunne DIF lege med at kåre en skole i her region i Danmark, og de 5 skoler ville så være de mest aktive skoler i Danmark.

Så kunne der jo tænkes et samarbejde med Dansk Skole Idræt, der ligeså har en stor aktie i dette felt, om at de 5 skoler i regionerne, skulle være med til at vidensdele de gode eksempler videre.

Det så jeg hellere, det ville ramme langt flere…

blog board-928389__180

Vidste du at min blog er nomineret til årets sportsblog, det sammen med andre blogs. Hvis du vil gøre mig og de andre en tjeneste, så gå ind på dette link, og stem på den side du syntes skal have din stemme, som årets sportsblog 2015