Benløse-Sunds 2-0 (12-5 og 11-5)
Gæsterne kom med 11 markspillere, hvoraf de 4 af dem ikke var med i kamp 2, da de skulle spille U17 DM. Benløse kom foran 5-0 på no time i første kamp, så var den kamp lukket og Benløse lod mange spillere komme i aktion. 

Kan Sunds gøre noget på hjemmebanen? Nej, alt andet end en sikker Benløsesejr vil vær en overraskelse.
Dog vil jeg gerne rose Sunds, de har mange unge spillere (som Benløse), og de har fået meget spilletid i en smal trup, det er med til at rykke dem. De kommer stærkere næste sæson.

Rødovre-AaB 2-0 (8-4 og 10-1)
De forsvarende mestre tog meget sikkert de to første sejre, 8-4 kan virke som om AaB var med, men Rødovre førte meget klart og brugte mange spillere mod slut. Dog skal det med at stillingen var 1-0 efter 27 min, men 6½ min senere stod den 4-1.
AaB har mange unge spillere, og de har gjort det godt, de bliver bedre til næste sæson.

Vendsyssel-Frederikshavn 1-1 (9-7 og 6-8)
Hjemmeholdet var bedst i den første kamp og havde kontrol, og Frederikshavn måtte lide den tort at få deres gode angriber Kim Høst skadet.

I returkampen, kom gæsterne blæsende og spillede frit, men Vendsyssel ikke fik ordentlig fat og spillede skidt. Dermed er stillingen meget lige inden de 2 næste kampe.

Fokus for Vendsyssel må være at få styr på spillet igen og for Frederikshavn der har været noget ustabile gennem sæsonen, skal se om de kan holde fast.

Copenhagen-Team Århus 2-0 (9-6 og 9-6)
Jesper Schow viste storform i den første kamp med 5 scoringer i 9-6 sejren. Hjemmeholdet kom foran 3-0 inden det blev 3-3 hvorefter hjemmeholdet trak fra igen.

I kamp nummer 2 var det igen meget tæt og lige med 5-4 til hjemmeholdet inden de igen trak fra.

Fokus for Team Århus, må være at få styrket deres normale stærke defensiv. Kun 1 gang i hele grundspillet lod TÅF modstanderne lave 9 mål mod dem, og det var topholdet Rødovre.

Omvendt, kan Copenhagen, fastholde deres stærke offensiv, ser det godt ud for Valbyholdet.