Han har været en uhyggelig sidste skanse i målet, og af mange rangeret som en af de bedste keepere herhjemme. 2xU19 VM på CV samt landsholdsdebut her ved den just overståede VM kval.

1) Hvorfor blev du keeper?
jeg blev keeper fordi jeg altid har været glad for at have rollen som sidste skanse, og da nogle af mine venner spillede floorball tænkte jeg at jeg ville give det en chance, og var ikke i tvivl om at det var det jeg ville.

2) Hvor gammel var du, da du blev keeper?
Jeg var 13 år

3) Hvilken form for træning fik du i ungdom (hvis du stod som ung)?
Det var ikke meget målmandstræning jeg fik som ungdomsmålmand, bortset fra at jeg spillede på 3 hold (u15,u17 og et senior hold

4) Hvilke to ting lærte dig mest om det at være keeper?
Jeg lærte meget af at træne med nogle der var bedre end mig selv, men det jeg har lært mest af var da jeg kom til Rødovre og fik specifik målmandstræning

5) Hvilke form for træning får du / fik du som senior?
Jeg har fået meget træning af Simon Glass. det var alverdens øvelser, som jeg den dag idag bruger rigtig meget. fx. øvelse med høj puls, og overbliksøvelser.

6) Hvad har gjort at du er blevet god som keeper?
Jeg har været så heldig at have et talent som målmand, men det vigtigste var uden tvivl da jeg valgte at skifte til Rødovre, jeg fik en træner som stolede på mine evner trods den unge alder, og så var der meget fokus på mig til træning, både i spil og med målmandstræning

  • 7) Hvem har betydet mest for din udvikling
    Det må uden tvivl være Simon Glass, hans træninger har udviklet mig på samtlige planer, men også en træner som Sindt, og min støtte de første år i Rødovre Thomas Lau har betydet meget.

    8) Hvilke keepere så du op til og fik inspiration fra
    Selvom det ikke er fra samme sportsgren har jeg altid set utrolig meget op til Kasper Hvidt – hans engagement, indlevelsen i kampe, vindermentalitet og hans matchvinderrolle har været meget inspirerende

9) Ordet er frit
En opsang til alle trænere og målmænd i Danmark – kom igang med at træne, og det er bare ikke godt nok med at være der til spillernes træning, 20 min målmandstræning ved hver træning kan være kampafgørende.!