Rødovre var værterne ved DM for U17 hold, hvor de 4 bedste hold i Danmark havde sat hinanden i stævne.

Her på siden, havde læserne i deres afstemning vist de havde styr på favoritværdigheden, og Frederikshavn, var bare bedre en hjemmeholdet og kom i finalen, hvor det blev Benløse der blev modstanderen.

Benløse var svage favoritter mod Sunds, der fik sat et ganske godt tryk og pres mod Benløse, som var måske ikke i tovene, men under hårdt pres. For Sunds stressede og jagtede voldsomt ved stilling 2-1 til udligning, men det blev dog Benløse der scorede til 3-1, og trods pres fra de talentfulde Sundsspillere, så holdt Benløse hjem.

Bronze.
Sunds var bedre, og ingen tvivl om at det at mange af spillerne, har spillet liga denne sæson, har været med til at rykke meget. 10-6 (5-2, 2-2, 3-2) vandt Sunds tillykke til de unge spillere, som spillede den 3.kamp i denne weekend. 4 af spillerne, var allerede i aktion fredag aften, da de spillede kvartfinale i ligaen mod Benløse.

Guldet
Benløse gjorde det i overtiden i en tæt og intens spillet finale 4-3 (2-2, 1-1, 0-0, 1-0), og dermed kunne glæden hos det ene hold få frit løb, og de dygtige frederikshavnere det modsatte.

Fantastik bedrift af Benløse, som vandt GULD for første gang i U17, og dermed sætter sig tungt på tronen, da de ligeså vandt U19 DM. Dobbelt dansk mesterskab.

Respekt til deres trænere og ledere for det.

Det er også et langt sejt træk at komme så langt, men klubben har i mange år bevidst satset på ungdom, det giver pote nu. SÅDAN

Tillykke til alle 4 hold for at komme så langt, spændende at følge spillerne fremover!