#Floorball, U17 DM…tillykke til en flok drenge og deres trænere/ledere

Rødovre var værterne ved DM for U17 hold, hvor de 4 bedste hold i Danmark havde sat hinanden i stævne.

Her på siden, havde læserne i deres afstemning vist de havde styr på favoritværdigheden, og Frederikshavn, var bare bedre en hjemmeholdet og kom i finalen, hvor det blev Benløse der blev modstanderen.

Benløse var svage favoritter mod Sunds, der fik sat et ganske godt tryk og pres mod Benløse, som var måske ikke i tovene, men under hårdt pres. For Sunds stressede og jagtede voldsomt ved stilling 2-1 til udligning, men det blev dog Benløse der scorede til 3-1, og trods pres fra de talentfulde Sundsspillere, så holdt Benløse hjem.

Bronze.
Sunds var bedre, og ingen tvivl om at det at mange af spillerne, har spillet liga denne sæson, har været med til at rykke meget. 10-6 (5-2, 2-2, 3-2) vandt Sunds tillykke til de unge spillere, som spillede den 3.kamp i denne weekend. 4 af spillerne, var allerede i aktion fredag aften, da de spillede kvartfinale i ligaen mod Benløse.

Guldet
Benløse gjorde det i overtiden i en tæt og intens spillet finale 4-3 (2-2, 1-1, 0-0, 1-0), og dermed kunne glæden hos det ene hold få frit løb, og de dygtige frederikshavnere det modsatte.

Fantastik bedrift af Benløse, som vandt GULD for første gang i U17, og dermed sætter sig tungt på tronen, da de ligeså vandt U19 DM. Dobbelt dansk mesterskab.

Respekt til deres trænere og ledere for det.

Det er også et langt sejt træk at komme så langt, men klubben har i mange år bevidst satset på ungdom, det giver pote nu. SÅDAN

Tillykke til alle 4 hold for at komme så langt, spændende at følge spillerne fremover!

Reklamer
Posted in U17

8 thoughts on “#Floorball, U17 DM…tillykke til en flok drenge og deres trænere/ledere

 1. nej respekt til blackhawks træner som måtte undvære sin træner og flere dygtige spillere men dafu var jo så dygtige at give benløse chancen for at vinde ved at lægge kvartfinaler oven i et u17 fint for benløse så kunne de da også have alle deres elite spiller samt trænere klar til finale
  ville gerne have set resultatet hvis blackhawks havde haft de samme muligheder men nej her bliver man straffet for godt talentarbejde amatør agtigt dafu der var kæmpe landsstævne i sidste weekend hvor det havde været super at holde det men nej benløse og vennerne fra dafu skulle da have mulighed for at vinde et b dm i u 17 respekt til blackhawks træner jonas risom for at tage kampen op med sadån nogle forhold

  • Hej Søren

   Tak for din kommentar, som jeg ved Jonas Risom og DaFU har vendt og drejet og haft en dialog omkring. Jeg skal ikke gøre mig til dommer for det ene eller det andet, men jeg har dog siddet ved siden af Turneringsadministratoren i en del år, og har aldrig oplevet ham som en der har forfordelt nogen.

   Der hvor det interessante ligger, er at turneringen er kendt fra før sommerferien, og her er det at alle både klubledere og DaFU skal være vakse, og se om der er konflikter der kan opstå af den ene eller den anden slags.

   Det er i alles interesse, at der afvikles sportsligt en turnering som tilgodeser alle.

   Det er ærgerligt for nogle parter i denne sæson, men fremadrettet er det her lederne skal tage ansvar, så man ikke står i den situation

   BH
   Steen

   • når nu blackhawks altså risom har gjort opmærksom på det må jeg sige jeg er målløs og man skal huske på det er unge mennesker man tager det fra alle de 3 andre hold kunne vælge mellem alle deres spillere pånær blackhawks der havde en hjælpe træner juul med en masse erfaring samt hele 3 u 19 landsholdsspillere løbende rundt i brønderslev der kunne have deltaget det vil jeg kalde forfordelling der er andre i landet en benløse der har dygtige spillere hatten af for jer spillere der var med fra blackhawks i spillede en flot tunering kan være vi får mulighed for et mester skab næste gang hvis vi konkurere på lige vilkår

 2. og du skriver at man i benløse bevidst har satset på ungdom og nu dit og dat har man vist også andre steder men hjælper ikke meget når man ikke kan være med du har f.eks selv nævnt emil rom kampen endte i forlægning uden ham samt 3 andre du kunne jo prøve at tage emil sørensen væk fra deres hold inden du falder helt på halen over beundring mvh søren

  • Kære Søren

   Jeg anfægter søreme ikke at det er øv at mangle dygtige spillere. Men jeg anfægter at man har kendt turneringen i mange måneder, og forhold er kendt.
   Vil man ændre noget, så er der god tid til det.

   Jeg vil meget gerne rose en klub der vinder både u17 og u19 DM. Det er respekt. Godt gået Benløse, som er resultat af mange års arbejde med ungdom.

   Et arbejde som Frederikshavn var første til at tage seriøst, og deres rekord på ungdomssiden taler for sig selv.

   De to klubber i Frederikshavn har om nogen vist vejen for de andre, og der er kommet flere lige hold i ungdommen. Godt for dansk Floorball.

   Nu er jeg medlem i benløse, omend de færreste i den klub har set mig, da det er blevet til 2 kampe og 2 gange træning denne sæson.

   Dermed har jeg stadig lagt langt flere floorballtimer i Frederikshavn.

   Så jeg glæder mig voldsomt når klubber arbejder med ungdommen, og jeg glæder mig voldsomt når der er succes.

   Men mest glæder jeg mig, når lederne udenfor banen samarbejder for at udvikle dansk Floorball og hjælper hinanden.
   Så kan vi give den gas mod hinanden på banen.

   Nu var det øv for nogen med denne sæson, de ledere må gerne komme til DaFU med forslag til en løsning!

   Bh
   Steen

   • hej sten dafu siger det ikke kan holdes med landsstævnet som ellers ville fremme sporten det har ellers kunnet lade sig gøre i mange år i forbindelse med landsstævner i frederikshavn havde allerede en snak med dafu medlemmer inden u 17 finalen blev spillet hvor jeg sagde min mening om sagen hvor den ene så siger hvad laver en u 17 spiller på et liga hold men man skal da ikke straffes for at lave et talent arbejde kan nok se u 19 hvis det var blevet holdt i frederikshavn sammmen med kvartfinaler så havde din klub ikke haft et hold men så kunne en anden klub jo så havde vundet et billigt dm der mener der er så mange unge mennesker og frivillige leder der bruger en masse tid på deres sport så må sådan noget ikke kunne ske at stævner ligger sammentidigt men ak vi kommer ikke videre i det her må bare sige at floorball sporten ikke er kommet meget videre en da vi startede for 20 år siden ha det godt mvh søren

   • Kære Søren

    Nu er Frederikshavn ligeså meget min klub som Benløse. Der kan snakkes for og imod, men vi kan ikke ændre det som er sket.

    Det der kan ændres, det er det der sker i fremtiden! Der ville jeg anbefale at bruge krudtet.

    BH
    Steen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s