Hvilken kamp, Benløse-Vendsyssel, begge hold kører på 2 kæder og vil frem på banen og chancer var der nok af, men de to keeper stod godt, ikke mindst reservekeeper Knudsen hos Vendsyssel!

Der skulle gå mere end 30 min inden første scoring blev sat ind, signeret Jakob Strøm fra midten af banen, som sætter et trækskud i krydset

Et par min senere kommer en klassescoring, lang bold fra forsvaret (Strøm) til Andreas Glad der rammer bolden i luften. Klasse.

Så kom kampens første udvisning til gæsterne, det blev anfører Upström noget oprørt over, og et par svenske gloser gav Vendsyssel en udvisning mere, og hjemmeholdet spillede 5-3.
Samme opspil blev spillet, og tredie gang Emil Sørensen forsøgte scorede han til 1-2

Benløse giver så Glad lidt for meget plads, og han får scoret til 1-3, og det kunne ligne en afgørelse med 15 min igen.

Hjemmeholdet finder momentum igen og får lagt et godt tryk og kommer frem til en del afslutninger i en kamp i højt tempo! med 8 min igen sætter unge Emil Sørensen sin anden scoring, da han går forbi de to forwards fra sin backplads, og sætter et trækskud i kassen. 2-3 og klasse af den unge spiller.

2xMacCabe står bag det udlignende mål med 2½ min igen, og Benløse bliver belønnet for deres pres.

I den forlængede spilletid, bliver det lidt en tilfældighed der afgør det, Gabrielsson skyder forbi og lidt forvirring i Benløse forsvar gør at Flyvholm spiller den hurtigt retur til Gabrielsson der sætter den.

Se det var en fed kamp at se, Højt tempo fra begge hold, og mange gode afslutninger. Det er den slags kampe der udvikler spillerne og trænerne.

Kan dette niveau holdes til slutspillet, så bliver det nogle seværdige kampe, glæd Jer

div 033

#6 og #13 er to svenske kapaciteter, Dahlgren med #6 scorede ikke, men fantastisk dygtig spiller der trods alderen, stadig kan gå forbi sin back. Gabrielsson skulle senere afgøre kampen

 

 

div 034

To måltyve, #89 Andreas Glad og #17 Michael Andersen still going strong

div 035

mit Iphonekamera er ikke det bedste, men to profiler fra dagens kamp, Andreas Glad og Emil Sørensen