En basketklub i Stockholm havde ikke den store succes med at tiltrække nye ungdomsmedlemmer. De satte hvert år en annonce i avisen, uden den store succes.

Så prøvede de noget andet der gav pote. På Basketball forbundets hjemmeside kan man læse følgende!

Denne sæson forsøgte vi os med at sende breve og flyers direkte ud til alle børn i Kungsängen og Bålsta i alderen 6-8 år (født 04-07). Børnene blev inviteret til basket hver lørdag formiddag – gratis – i hele første halvdel af sæsonen. De skulle altså ikke starte på et specielt hold, men fik mulighed for et fleksibelt og ikke-bindende tilbud om at prøve basket.”

“Den nye taktik har fungeret betydeligt bedre, og vi havde nogle gange over 100 børn lørdag formiddag, som kom og legede basket med os. Det var næsten som en ugentlig event og basketfest.”

I november indkaldte klubben til forældremøde for alle de børn, der var mødt frem i efteråret, og det har resulteret i at FUBB Basket kan starte 6 nye hold op med hjælp af engagerede forældre efter årsskiftet.

 

Advertisement