På hjemmebane vand Vendsyssel 6-0 i en kamp hvor den længe stod 1-0, først i 3.periode kommer afgørelsen med 5 mål fra hjemmeholdet.

Allan Jensen, Vendsyssel
Kampen idag vil ikke blive husket som en af de store spillemæssige oplevelser fra nogle af holdendes side af, men det kom ikke som en stor overraskelse for mig personligt. Kampene imod Århus er altid meget tætte og hvor det fysiske ofte er det den huskes for og idag var ingen undtagelse. For vores vedkommende var det vigtig at følge op på forrige rundes sejr over Copenhagen. Igen idag kørte vi på med 3 hele kæder, og malede på i højt tempo, synes det var udslagsgivende da kampen skulle afgøres, vi virkede til at have det mere overskud end Århus. Set over hele kampen synes jeg det var det fortjent vi trak os sejrrigt ud af opgøret. Og skønt at se igen idag, at alle vil bidrage og tage ansvar ung som gammel på holdet. Hvilket ydermere bliver statueret med 5 forskellige målscorere. Stærk holdindsats og dejligt med 3 point

Christoffer Pahle, Team Århus
Et resultat der efter min mening ikke viser det reelle billede af kampen. De får en del chancer i 1. periode på fejl fra vores side. 2. periode føler jeg at vi skaber mest og sekunder inden de scorer til 1-0 bliver vi snydt for et straffeslag. 3. periode bliver en lang fuser, hvor vi aldrig kommer igang. Hvis vi skal vinde mod de bedste, så skal vi kunne udnytte de gode perioder vi har, det gjorde vi ikke fredag.