#Floorball, trænerkommentar Rødovre-Vanløse 6-2

Rødovre kørte sikkert videre og topper ligaen med 15 point af 18 mulige.

Esben Staun, Rødovre:
Vi spiller vel nok til dato vores dårligste kamp idag. Vi forærer alt for mange chancer væk til Vanløse idag og kun Mike Trolles spil i målet idag gør at vi kan vinder kampen 6-2. Vi for en drømmestart med 2 hurtige mål men herefter falder vi gevaldigt i gear, vi spiller langsomt og brænder rigtigt meget på Claes idag. Det mest positive idag er at vi for 3 point på en dag hvor vi spiller skidt, samt at alle markspiller idag kom i kamp

Alexander Sundsfjord, Vanløse:
Mike Trolle er skarp i deres mål!
Rødovre har 5 afslutninger på mål i 1. Periode, hvor de scorer 3…. Vi har 7 afslutninger og scorer 2…Sådan var mønster i kampen. Vi skaber chancer mod et ikke godt spillende Rødovrehold, men der sad effektiv Trolle som sidste skanse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s