Træner: 
Vakant

Antal træningspas om ugen:
3 floorballpas

Sidste sæson:
nr.5 øst

3 profiler:

Det unge talent:

A-landsholdtrup:
0

U19-truppen:
1

Antal medlemmer:
68 (54/14)

Rangering i Danmark på størrelse:
30

Ungdomshold:
U7-11, U13-

Kommentar:
Vallensbæk sled og slæbte sidste sæson og var ikke langt fra et slutspil. Nu står ny sæson for døren, og træner Simon Taylor tager et skridt op i en rolle som sportschef, og unge ambitiøse Alexander Sundsfjord bliver ny træner.
Tanken fra Vallensbæk var at satse på unge spillere, sammen med stammen af danske spillere fra sidste sæson.
Det har knebet med at få en ordentlig trup på plads, og med Brian Nielsen først retur til jul, Morten Guidos skifte til Rødovre sammen Christian Johannesen, og et ønske om ikke at bruge svenskere som udgangspunkt, så ser det meget svært ud for Vallensbæk, som har trukket holdet.
Ironisk nok er det ikke pengene der er problemet, som det så ofte er.
Uden svenskere gik det så ikke.

Tip:
sæsonen er slut