DaFU har holdt sit årsmøde, og det blev som sådan et historisk et. For det tog ikke specielt lang tid, med tanke på tidligere marathonforestillinger, så må det hedde ros til administration og bestyrelse for at have styr på tingene, når debatten ikke er større.

Simon Brodersen der tager over som kasserer, kunne berette om et overskud på driften, og at millionen der blev lånt af DIF for nogle år tilbage som følge af voldsomme underskud, faktisk er betalt tilbage om et års tid!

Sådan.

Området der som altid får flest op på talerstolen er TU’s område, som jo er kerneydelsen. Det er ikke alle der altid er tilfredse med beslutninger og afgørelser, andet ville også være mærkeligt! Men TU gentog igen sig selv, som de altid gør, vi er åbne og lydhøre for tingene…så det er bare at ringe eller maile med de problemstillinger der måtte være.

Skal man være efter et ellers dygtigt TU, så er det sagen med Frederikshavn Blackhawks der har søgt om disp til at få et hold i 1.div. Det havde TU imødekommet, men ikke givet andre klubber mulighed for det samme.

Så alt i alt, godt gået af formand Thorbjørn Ovedal for at have skabt ro og orden i butikken.