Der er kun en måde at få et bedre skud på, det er ved at skyde mange gange. Ganske enkelt

Men skudtræning, skal ikke kun ske til træning, nej gør det derhjemme. Lav din floorballtræning hjemmefra.
Køb 50 bolde, lav et arrangment, så du har et ordentlig underlag at skyde fra, sæt noget op som skal være et mål, og gå så i gang.

Skyder du bare 4×50 bolde om dagen, så har du skudt langt over hvad du nok ofte kommer til at gøre på en almindelig træning!
Hvor lang tid vil det tage, tja hvis du er 5 sek om hver skud, så vil det tage dig cirka 15 min at lave de 200 skud.

Spørg dig selv, hvad vil det betyde for mit skud, at jeg laver selvtræning hver eneste dag fra nu, og frem til sæsonstart…hvor meget ville det rykke dig?

Når du så kommer frem til din egentlige klubtræning, så skal der mere skudtræning til.

Denne lille video viser hvordan man enkelt kan træne

Det som det kræver, er mange bolde, 10 bolde pr. spiller
Spiller 1 skal have alle 20 bolde laver en pasning som på video og der skydes. Skal man være lidt efter denne øvelse, så er pasningen meget langsom, og næppe en man vil få i kamp. Derfor som man bliver mere sikker i sit skud, skal pasning falde med samme fart, som i kamp!

Nu er der jo kun 2 mål i en hal, men man behøver ikke at have et mål pr. spiller der skyder, spred spillerne ud langs banderne og gå igang med at skudtræne. Når spiller 1 har lavet sine 20 skud, samles der bolde og der byttes. Dermed kan du som træner, få ret mange gentagelser, og det er antallet af gentagelser, der vil sætte en overligger for, hvor god du bliver til at skyde.
Og gentag nu bare et par gange.

På sigt, hvem vil være bedst til at skyde, den spiller der i løbet af en uge laver 50 afslutninger, eller den spiller der laver 20o afslutninger?

Svaret er enkelt, så glæder mig til at høre om en masse, der begynder at selvtræne derhjemme.

Videon er fra Warberg IC, som faktisk har mange vidoer ligget med gode tips om træning. Så lad dig endelig blive inspireret!

Advertisement