#Floorball, den gik ikke Granberg

Danmark håbede på tjekkisk storsejr ved U19 VM, men den blev ikke stor nok, dermed ender Danmark som nr.4 i puljen, og skal ud i en knald eller fald kamp om at blive i A-divisionen.

Det bliver Slovakiet der bliver dagens modstander, de tabte knebent mod Norge 4-5, for derefter at have 6-7 mod mod Sverige inde de tabte 6-8. Slovakkerne må nok tage favoritrollen i denne kamp.

Om Danmark rykker ned eller ej, er mindre vigtigt, det afgørende for et ungdomslandshold er udvikling, og en kamp mod Slovakiet er en af den slags kampe der virkelig kan skabe udvikling.

I 2009 spillede Danmark sidst i A-gruppen, her mødte de just Slovakiet i nedrykningskampen, den endte 2-4, efter Danmark var nede med 0-4. Danmark vandt skudstatistikken 32-25.

I 2005, tabte Danmark 3-7 til Polen og rykkede ned, det efter 3-3 med 13 min tibage af kampen og polakkerne scorede til 3-4 med 8 min igen.

Så undgår Danmark nedrykning, bliver det historisk.

Vil du se billeder fra kampen mod Finland, ligger der på IFF flickr mange gode

Reklamer

2 thoughts on “#Floorball, den gik ikke Granberg

  1. Danmark har tidligere undgået nedrykning fra a-gruppen tilbage i 2003 hvor de slog Rusland 8-3 i nedrykmningskampen og samtidig sikrede sig Danmarks bedste resultat nogensinde i A-gruppen nemlig en 7 plads.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s