Snart er det tid at kåre årets spiller, årets træner og årets hold…

Traditionelt er det en træner fra ligaen, så derfor vil jeg tage alle trænerne med herfra med en lille kommentar, så kan du selv vælge hvem du ser som årets træner.

Martin Erichsen, Rødovre: Tog spring fra spiller til spillende træner, godt nok har Rødovre tabt kampe, men vandt suverænt ligaen og har håndteret ansvaret perfekt.

Thomas Brodersen, Benløse: Fantastisk sæson for Brodersen, som om nogen har stået bag ungdomslinjen i Benløse. Mange spillere af egen avl. Har et koncept han holder fast i.

Claus Nisbeth, Copenhagen: tre trænere har de haft i klubben denne sæson, men vælger ham der har flest kampe som træner i sæsonen. Han har været medvirkende til at klubben kom med i landsdækkende.

Rasmus Limschou, Vanløse: Overtog midt i sæonen, en svær opgave men tog holdet til slutspil.

Simon Taylor, Vallensbæk: Har arbejdet hårdt med truppen og løftet niveaut i klubben

Kenneth Larsen, Hvidovre: Mistede den absolutte profil i Kenneth Danielsen med skade, det svækkede holdet. Efter jul gav det ikke mange point, men der kom spillere på landsholdet. Så kvaliteten er der.

Bobby Sjögren, Helsingør: Svenskeren havde det svært, Helsingør viste i glimt havd de kunne, men en meget svingende sæson

Jesper Frank, Hafnia: Klubben mistede meget af truppen, men Jesper Frank tog ansvar og har med en meget urutineret trup faktisk gjort det rigtig godt under svære betingelser.

Kim Olesen, Vendsyssel Hotshots: Har samlet en homogen trup og kan taktisk spille på flere strenge. Målet var at vinde i vest til at starte med, det gjorde han.

Christoffer Pahle, Team Århus: Tog springet som spiller til træner, og det med stor succes. Holdet har nappet topholdet Brøndeslev og viste sig meget effektive i deres kvartfinale. Respekt

Allan Jensen, Aab: Mange unge spillere og selvom Aab røg i kvarten mod en semi i sidste sæson, så har de mange lovende navne i klubben

Thomas Jørgensen, Sunds: Tog over da træneren i klubben var væk, og der viste han format, for holdet kom for mange overraskende i slutspil. der er mange unge talenter at arbejde med. Men godt gået for den spillende træner at få Sunds i slutspil.

Martin Schön, Frederikshavn Bulldogs: Mistede mange spillere og havde en sammenlægning mellem FC Outlaws og Bulldogs at arbejde med. Det gik ikke helt klubbens vej og de endte udenfor slutspil for første gang i historien.

Lars Skytte, Århus FK: Svær opgave for den tidligere landsholdsspiller. Truppen var ikke bred nok, men som spillende træner var han en af dem der gik forrest.

Søren Frederiksen, FC Outlaws: De der ikke kom på holdet i Bulldogs, fik tjansen hos Outlaws. Masser af rå talent at arbejde med og klart mere fokus på udvikling end resultat.

Du må afgive 4 stemmer, på de trænere du syntes kunne blive årets træner