IFF har just opgjort det årlige medlemstal for alle lande i floorballverden. Det er her tal er taknemmelige, for totalt set er der fremgang på 3 % for alle lande, og næsten 300.000 er nu registreret som spillere.

Det som er mere interessant er, hvordan er væksten uden de 4 store floorballlande, og her er væksten på 9,3 %.

Ikke dårligt med den vækst, men i rene tal er det blot 5.000 flere spillere!

De fire store lande sidder på 80% af alle spillere i verden. Året før var det 82%

Men det er samtidig fantastisk, at have så store nationer i sporten, som har en økonomi der muliggør at afvikle et fantastisk herre VM som det der var i Schweiz 2012. Det er med til at gøre de 4 lande som lokomotiver for sporten!

Så er det bare op til de resterende lande at komme med vækst, så floorball for alvor får sit internationale gennembrud.